reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Jak sie dzisiaj ciesze, wracamy do domu, po wielu dniach przerwy swiatecznej spedzonej u tesciowej.
Jednak potwierdza sie moja teza, dobra tesciowa, to daleka tesciowa :tak:

reklama
ale ja jescze wczoraj bylam na zamknietym a dzisiaj juz nie mam do niego dostepu...dzieki temu ze bylam to wiem jakie tematy sa na zamknietym a jakie tu....codziennie bedac na zamknietym,zzylam sie z tematami ktore tam poruszalysmi,pisalam tez od siebie, wiec teraz tak glupio nie wiedziec jak rozwijaja sie niekture sprawy....dzisiaj mialam wstawic foto bo wczoraj juz nie mialam czasu, a dzisiaj juz za pozno

Ja nawet nie widzę "wątek zamkniety" zaraz spróbuje wejść z kompa (teraz uzywam telefonu). Jak mi sie nie uda to sie wsciekne

delwer powinna moc wejsc wg mnie!

reklama
kasia juz znalazlam, ja sie juz tam udzielalam:tak: po prostu weszlam w czerwcowki, do ktorych naleze:tak: a Ty nalezysz do tej grupy??
no wychodzi na to że nie należę :eek:

Kam ja wczoraj też i to o tej samej prawie porze nie mogłam wyjść z zachwytu...JA TEŻ!!!!!!!!!!!!!!!! CZUJĘ!!!!!!!
super! gratuluję!!! ja też chcęęęęęęęęęęęęęęe!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny nie stresujcie się tym zamkniętym tak samo piszemy tutaj a jeśli chcecie mieć dostęp to rozmawiajcie z nami z czasem jak się lepiej poznamy to będziecie do nas dołaczać do zamkniętego
dziwne to dla mnie, żeby nie powiedzieć śmieszne, każda z nas przechodzi ten okres inaczej, jedne lepiej inne gorzej ale czy to znaczy że jedne są bardziej czerwcówkami a inne mniej? czy to że komuś stan zdrowia uniemożliwiał systematyczne wchodzenie na wątek to znaczy że trzeba takie osoby odsunąć? dla mnie to nie jest fair...

Do góry