reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Dziewczyny super wieści z wizyt . Miło czytać takie dobre wiadomości :tak:

Perelandra dlaczego cesarki planowane robi się dwa tygodnie wcześniej ?? Żeby akcja się nie zaczęła ??

Moj przefantastyczny lekarz jakos nie daje fotek a z tego wszystkiego ze zobaczylam jajeczka na pol monitora zapomnialam poprosic:-)

W tej sytuacji nie ma co się dziwić - mnie to by musieli chyab wyprowadzić z gabinetu, bo nie wiem czy bym była w stanie sama wyjść :confused::-D

Manta, mata super, super, super wieści.

kindzia mi położna (niejedna) mówiła, że z tą wagą urodzeniową, a łatwością rodzenia nie do końca prawda ;-)
Teoretycznie mniejszy maluch = łatwiejszy poród, ale w praktyce zdarza się, że 3kg maluszka kobieta rodzi długo i zdecydowanie nie nazwie jej porodu nikt łatwym, a inna bedzie miała 4,5 kg żywej wagi i raz dwa jest po wszystkim - zanim jeszcze się na dobre zacznie.
Jak się mówi: od każdej reguły są wyjątki.
Więc nie panikujmy przed naszymi dużymi maluszkami - mam nadzieję, że natura wie, co czyni i żadnej z nas nie obarczy ponad siły ;-)

dziewczyny super ze wizyty udane ,ja sie zastanawiam czy w 32 tyg nie zrobic dodatkowego usg bo u mnie juz nic nie robia:(
Dzis mam wizyte z polozna -bedzie pobierana krew, mocz, sluchanie serduszka i pewnie to wszystko.

mata super ze jest ok:-)
Manta nie ma sprawy miejsce juz zarezerwowane, zaplute zadeptane czy jakos tak:-)Wlasnie mu tlumacze ze zaczynam go sfatac:-D:-D:-D
Wlasnie i mnie to zastanawia czy bedzie tak ze beda porody w tym samym dniu:-)

hej dziewczyny, poprosze o kciukasy bo dzis mam wizytę, a juterkiem USG (tak jak i sporo z nas) i ciutke panikuję (a raczej ciutke nie panikuję):szok: i znowu mi sie sniło, że uodziłam synka, a na USG póki co dziewczyna i rózowe sipoch zakupione. ehhhh uwierzę jak się urodzi.

reklama
Do góry