reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Atomowka
mniej łatwiej urodzic..
bo z reguły jak lzejszy to i obwod głowki mniejszy a to "najszersza" czesc dziecka

moj Smarku miał 4200 jak sie urodził ...60 cm i łebolek taki wielki
ze ja przyszedł ojciec kolezanki co lezała obok to sie mnie pyta dlaczego ja juz miesiac tutaj leze.. i tak mi dziecko urosło

w sumie te centule to taki "przglad"
ale najwazniejsze zeby dzieciatko rosło, zeby był przyrost

reklama
no to jesteśmy... :D
wizyta dłuuuuuuga. prawie godzina. wszystko pomierzone.
Maleńka waży 1612 g.
z dzisiejszych pomiarow termin na 3.03.2012 - ale z tym to wiadomo jak bywa;p
nóżki chodzą jak oszalałe.
połozenie podluzne glowkowe.
szyjka 34 mm wiec sie nie skrocila od ost. wizyty:)
plyn owodniowy prawidlowy.
ogolnie wszystko w normie.
aaaa...no i płytki wolniej spadają mi:D
juz nie kilkanascie oczek w dol, a tylko 7 wiec miescimy sie w normie:)
morfologie dzis odbieralam i jest bardzo ladna.
takze... jest ok. :)
jak zwykle kopała w glowice jak doktorka chciala sluchac przeplywów;p -ale w koncu dalymy rade;p
a jutro diabełtolog;/ i zas cisnienie mi skoczy;p

inamorate - mowilam, ze bedzie jeszcze tak, ze urodzimy tego samego dnia:p.. Będą "Lubuskie bliźnięta"... ahahahahah

tunia-heh parówy zrobiły swoje!;-) gratuluję zdrowego chłopaka :) !

manta, świetne wiadomości :) waga jak na początek 32 tygodnia chyba nie aż taka duża. Naprawdę super, że u Was wszystko dobrze!

wow monika, chyba masz racje.. mój w 28 tygodniu ważył 1020 g, nie wiem czy to nie za mało..

trzymam kciuki za kolejne wizyty :happy:

gagucha - waga w normie. zastanawialam sie od 3 tyg czy nie bedzie spora przy tej mojej calej cukrzycy ciążowej. A tu niespodzianka dzis i maleńka w normie:)))

reklama
Do góry