reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam i ja, od 2 dni wiszę na telefonie aby sie zarejestrować do nowego gina i nikt nie odbiera, więc dziś sobie myślę ostatnia szansa i szukam innego- dzwonie i ledwo pierwszy sygnał i lekarz odbiera :) pytam go o terminy, bo jestem w ciąży i nowa, to ten dziś o 16tej- hmm z jednej strony fajnie, a z drugiej ciekawe czy jest dobry jak nie trzeba czekać hmm

reklama
Witam i ja, od 2 dni wiszę na telefonie aby sie zarejestrować do nowego gina i nikt nie odbiera, więc dziś sobie myślę ostatnia szansa i szukam innego- dzwonie i ledwo pierwszy sygnał i lekarz odbiera :) pytam go o terminy, bo jestem w ciąży i nowa, to ten dziś o 16tej- hmm z jednej strony fajnie, a z drugiej ciekawe czy jest dobry jak nie trzeba czekać hmm
może poprostu ktoś zrezygnował i miejsce się zwolniło :)

moj gin dwa dni w tyg przyjmuje na zapisy a dwa tak, ze sie przychodzi i staje w kolejce. Ma taki system, zeby np ciezarne albo te co sie leczą dłuzej nie stały w kolejce, a te z kolei co im cos nagle wyskoczy mogą przyjsc od reki.. Może i Twoj ma podobnie, a jak nie i Ci nie podpasuje to najwyzej zobaczycie sie ostatni raz;-)
Moze i Ty dzis poznasz płeć:-)

Witam i ja :-)

Aga a dalej jesteś we Wrocku ??

Kamila - a Ty kiedy bo nie pamiętam? Dalej masz takie cisnienie na poznanie płci? bo mi troche przeszło - im blizej:-)

sicilpol - a Ty kiedy? do tej pory wizyty miałysmy tego samego dnia:-)

Ja szybciutko witam,
dziewczyny mi gin mówił że tampon na upartego można - ale lepiej kupić globulki z neutralnym ph i aplikować na noc po basenie.
Niestety zapomniałam nazwę ich :( zapytam jak będę 9 na kontroli.

Mi gin zalecił po basenie lactovaginal
:tak:

No to wstepnie cisnienie po kawie 50/90...anemia tyle wiem od pielegniarki, czekam na doktora

Karierowiczka daj znać, co i jak! 50/90 ciśnienie czego??:szok:

jedziemy z mężusiem na weekend w górki i chcemy pójść na termy, do tej pory myślałam że nie ma problemu bo tam woda nie przekracza 36 stopni więc jest ok ale teraz poczytałam i spotkałam się z kilkoma opiniami że nie jest to wskazane ze względu na możliwość zakażenia dróg moczowych itp. :szok: do tej pory nie miałam z tym żadnych problemów a na dodatek wiem że basen nawet się zaleca kobietom w ciąży...POMOCY!!!

Możesz jechać, czasami faktycznie można się czymś zarazić na basenie ale ryzyko chyba nie jest duże

reklama
Do góry