reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Buziak super że po twoich przejściach wszystko ok z dzidziakiem :-Dno i oczywiście gratuluję rodzinki.pl :-D- właśnie się skończyła na TVP2.

A smaruję się Perfektą Mama do brzucha zazwyczaj z rana ale nie zawsze mi się chce a wieczorami oliwką Johnsona tą w żelu.

reklama
gratuluje kolejnych udanych wizyt i kolejnych sisiorkow, moze i mi sie uda skoro taki wysyp....u nas w rodzinie z mojej strony jest tylko jeden chlopak, ale od strony męża aż 5 wiec jakas szansa jest....chociaz ja obstawiam dziewuszke, a jak bedzie zobaczymy . Jesli idzie o rozstepy to po corce ich nie mam i teraz tez mam taka nadzieje, nie smarowalam sie i nie smaruje niczym procz zwyklej oliwki johnsona, ale moze to genetyczne bo moja mama po naszej 4 nie miala ani jednego

sicilpol - Ja taka nie zawysoka, ale wrzeszcząca jestem:cool2::cool2:
Klapa juz opanowana:tak:
Nauczyłam, ze w butach do domu sie nie wchodzi,
ze po sikaniu myjemy ręce
i ze dzien zaczynamy od pasty do zębów!!!
Jeszcze został najmniejszy do zdominowania, ale myslę że z małym to bez problemu pójdzie:happy2:

Buziol, Ty teraz oszczedzaj sie, bo masz to, o co ja mialam podejrzenie, pamietasz? To mi mowili: by wiecej lezec niz stac (jesli nie plami sie), a jesli plamki, to juz plackiem- zobaczysz, podniesie sie super, tylko dbaj tam o te poidelko malego sisiorka :tak:

Ostatnia edycja:
waris, delwer - dzieki!!! :tak:

dziewczyny zauważyłyście, ze w niektórych postach nie ma opcji PODZIEKUJ UDOSTĘPNIJ
wiecie od czego to zależy???

sicil - leżę leżę !!! wstaje troche swobodniej,np zrobic sobie herbate czy ułożyc włosy i do wyrka spowrotem... Wtedy po 1plamieniu wstałam odrazu a teraz jakbym czuła ze jeszcze nie

Ostatnia edycja:
buziak gratuluję :) ale fajnie:-D
zapomnij, ze jak za kilka lat wszyscy usiądą przed meczem masz szanse obejrzeć co innego :-D;-)

Addiena widze, ze Ty bardzo chciałaś synka, za drugim razem się uda:tak:;-) ale na pewno z corci sie też cieszysz bardzo:-)

Ja zawsze chcialam miec pierwszego synka i sie udało:tak:
ale corcia byłaby oczywiście też mile widziana:-)

carla super suwaczek, nareszcie;-)

Co do rozstępów ja mam po synku na "boczkach":zawstydzona/y:
ale nie jakieś strasznie :)
na szczescie reszte omineły:-)

reklama
Buziak te podziekuj i udostepnij czsami sie jakby wieszaja i pojawaiaja sie za pare minut i juz sie da :)
Macku dzieki za regulaminy:))super wszystko pozamienialas. nawet watek zmienil nazwe na poznajmy sie bo myslalam ze tu bedzie wtopa hihi
Sicilpol rozwalilas mnie tym tekstem o podniesionej klapie :D ale co racja to racja :D przynajmniej Buziak nie bedzie miec problemu z nastoletnia corka w ciazy itp...conajwyzej ktorys synus przyprowadzi mamusi :p
ale mnie oczy od kompa bola aaaaaaaa. musze chyba polezec w ciszy bez tv wsluchac sie w dzidzie bo cos ucichla i to tak ze nawet brzuchsie dzisiaj nie stawial. jakbym wogole w ciazy nie byla:( tylko jesc mi sie chcialo dzisiaj strasznie

Do góry