reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
witam :)

wczoraj widze, ze tu byl zbiorowy napad na lodowe :tak:
ja na szczescie wieczorami mam totalny brak apetytu i mdlosci... cos mi to zelazo nie wchodzi :no:

Sluchajcie, a sorbet to czasami surowego bialka nie ma?
Pewnie taki kupny w sklepach to nie, ale galkowy?

Wy wczoraj o sorbecie a my na "po kolacji" wcinalismy galaretke cytrynowa :tak: Wiem, wie, ze to nie to samo, ale my staruszkowie musimy dorabiac sobie maź stawowa ;-)

mi wlasnie mama podeslala caly zapas :tak:
bo tutaj to nieee ma, chyba ze truskawkowe, ale smak nie ten sam :no: i co podejrzane, tężeją w 15min chyba :eek:

Dzień dobry :-)

Wczoraj mnie nie było, moja własna prywatna teściowa porwała mnie wczoraj do siebie na cały dzień żebym mogła sobie odpocząć i poleniuchować
Wiem że teściowe są rożne ale moja jest naprawdę ok, mieli mnie podrzucić do domu i jak zaprosiłam ich na kawę to stwierdziła że zabiera mnie dziś do siebie a wieczorem wrócę sobie z D. do domku. Naprawdę odpoczęłam, nawet mnie plecy nie bolą, u siebie w domu nie mam niestety takiej możliwości żeby poleniuchować .

Dziś pełna sił i zapału (póki co) zabieram się za domostwo

Witam i tu :-D
Naprawdę Was nadrobić się nie da !!!!!
Nie siedzę przy kompie za często bo staram się na maksa to ograniczać, a uwierzcie mi że bym mogła z Wami siedzieć całymi dniami :-D upssss jak mi się zrymowało

Witam sie i ja. W sumie dopiero wstałam, spałam 10h i 3dzien boli mnie głowa wiec juz chyba nie obejdzie sie bez apapu:sorry2:
P na zakupach - truskawek mrozonych ma szukac az znajdzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam z rana :tak:
Chcialam Wam tylko napisac ze jednak postanowilismy ze lecimy:tak:
jeszcze chwilka i spadamy na Dublin , potem troszke posiedzimy na lotnisku i fruu do Gdanska :tak:
tak sie ciesze ,mam nadzieje ze podroz meczaca nie bedzie :tak:
takze Prosze 3 mac kciuki,i za duzo nie pisac hihi ;p :tak:

jak dolecimy dam znac :)

Caluuuuskkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;*****

Bry!
No i jak zwykle spać nie mogę:wściekła/y:
W dzień chodzę padnieta a na noc zasypiam najwczesniej o 1:/
Ja mam tak samo... Od kilku dni nie mogę zasnąć i wiercę się przez jakieś 2 godziny. Na szczęscie jak już zasnę to niewiele mnie rusza. no chyba, że M za głośno chrapie :sorry2:
od godziny siedze na necie i przegladam przepisy!! musimy zrobic absolutny zakaz pisania o jedzieniu po 20:-):-):-)
Jestem za! Chyba dopiszę ten punkcik do regulaminu ;-)

P na zakupach - truskawek mrozonych ma szukac az znajdzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A ja mam zapas własnych w zamrażarce! :-p
Ciekawe, czy w ogóle się załapiemy w tym roku na świeże truskawki. One lubią uczulać, prawda? A my na jesieni zasadziliśmy nowe flancki... :sorry:

reklama
pod koniec ciaży jak będziemy to chyba jeszcze nie będzie truskawek a jak zaczniemy karmić (niektóre) to możemy się z truskawami pożegnać :)

Asia trzymam kciuki żeby podróż szybko minęła :)

Sicilpol y w 15 minut tężeją?? dziwne!

Do góry