reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
A co do truskawek, to ja mam nadzieję, że z moim terminem na 20 czerwca to truskawek się nawcinam po kokardki i zamienię się w jedną wielką truskawę...
Ja tak samo. :tak:
I co najważniejsze - nie będę musiała ich zrywać! :-D
ja zołza???
absolutnie!!! przeciez oboje chcemy żeby dzidzi niczego nie brakowało:happy2::happy2: i wierz mi ze jak nie jestem w ciąży to tak mi nie dogadza, a ja tak nie marudze:-) więc to to nasionko, które zasadził:cool::cool: te geny supermana:cool::cool:
No tak. Sam sobie jest winny ;-)

a w jaki sposob :happy2:?????????????
Porówanałabym to do końskich zalotów nastolatków ;-)

ooo ta reklama lodowki zawsze mnie wzruszala nawet bez ciazy :) ale gdzie tam teraz to ja dalej chodze po piwo do sklepu:/ chociaz w sumie to sama sie o to prosze..wole pojsc sama po te piwo niz ma mi gdzies wsiakna po drodze:/

wiecie co, to jest zaraźliwe, ja też zamarzyłam o mrożonych truskawkach!!!!!!!!!!

ale zauważyłam, że mi trochę w końcu przeszły mdłości, słabości i wilczy apetyt, zaczynam znowu normalnie jeść

jedyne co mi teraz doskwiera to ten nerw ale jest do przeżycia

A no i mam w końcu trochę brzucha.

a dziś rano przy porannych pieszczotach łóżkowych w trójkącie z Maksiem dostałam z pięty kopa w brzuch od Maksa mojego małego, nie tak bardzo mocno ale dość. I wiecie co?? To małe w brzuchu natychmiast oddało! Ale się śmiałam, coś czuje, że będą walki jak się urodzi!

Ostatnia edycja:
reklama
zycze milego lotu, my tez dzisiaj podrozujemy po kraji,ale pewnie jeszcze sie odezwe

co do truskawek to poprzednio moja gin mowila ze jak sie je w ciazy to pozniej dziecko nie jest na nie uczulone wiec ja sie nimi opycham. Buziak zapraszam u mbie jest cala zamrazarka truskawek bo wszyscy je uwielbiamy

opadajaca powieka od depilacji woskie,????tego nie slyszalam,ale jest w tym sens i logika wiec chyba bede musiala rwac penseta a tego to ja mocno nie lubie

Do góry