reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Witajcie!
As przykro mi bardzo z powodu nerwow.U nas jak S w pracy,a nie oddzwania(choc glupia wiem,ze pracuje i nie moze!) to tez czasem przesadzam,wiec przy Twojej sytuacji pewnie bym zeszla z tego swiata,albo kazala policji szukac meza.
Oh,nie pamietam ktora sie pytala o pogode...u nas slonecznie i dosc cieplo,ale noce ponizej zera.Krajobraz przypomina wczesna jesien,lub nadejscie wiosny.
Mnie od wczoraj boli gardlo,mam temperature i wszystko jest "do duszy"-wina wlasnie tej "pieknej pogody".Za to wczoraj wlasnie dostalam od meza dwa prezenty-buty i spodnie ciazowe-bo sa promocje i wyszlismy na chwile do sklepu.Tak mniej wiecej oszczedzilam 75%!!!:-)Humor mi dopisuje,ale gardlo za bardzo boli...ide do apteki.

reklama
Agasim tanti auguri di Buon Compleanno!!! Najlepszego Sloneczko!!!
bday cake.jpg

witam się weekendowo:-)
co do alkoholu to ja bezalkoholowo w ciąży co najwyżej piwo alcohol free, ruchy maluszka które czuje za duże wyrzuty sumienia by wzbudziły dam radę wytrzymać z karmieniem jakiś rok czasu jeszcze:-D:tak:
co do księży ech szkoda gadać ale nie wszyscy.... moja koleżanka miała być chrzestną dla mojego dziecka poszła do księdza po papierek była szczera była rozwiedziona to jej ksiądz powiedział że wogóle do kościoła nie powinna chodzić:no: na szczeście ma mamy super księdza i jak to on powiedział z bożą pomocą damy radę:-)
co do trudnych wyborów w życiu najłatwiej jest potępić kogoś niestety, ale ważne żeby być w zgodzie ze sobą w podejmowaniu decyzji chociaż i to czasem jest trudne. Wiem tylko że przez trudne doświadczenia jesteśmy lepsi......
agasim zdrówka i stu lat!!!!!
as co Ty taka łagodna dla przeciwnej płci:-D
a ja wczoraj po prawie dwóch miesiącach sama bez dzieci przewłóczyłam się przez miasto i nie powiem było fajnie samej:-D:-D no i trochę udanych zakupów zrobiłam bez atrakcji typu a mamo to a mamo siamto:-p

pozdrawiam

Witajcie!
As przykro mi bardzo z powodu nerwow.U nas jak S w pracy,a nie oddzwania(choc glupia wiem,ze pracuje i nie moze!) to tez czasem przesadzam,wiec przy Twojej sytuacji pewnie bym zeszla z tego swiata,albo kazala policji szukac meza.
Oh,nie pamietam ktora sie pytala o pogode...u nas slonecznie i dosc cieplo,ale noce ponizej zera.Krajobraz przypomina wczesna jesien,lub nadejscie wiosny.
Mnie od wczoraj boli gardlo,mam temperature i wszystko jest "do duszy"-wina wlasnie tej "pieknej pogody".Za to wczoraj wlasnie dostalam od meza dwa prezenty-buty i spodnie ciazowe-bo sa promocje i wyszlismy na chwile do sklepu.Tak mniej wiecej oszczedzilam 75%!!!:-)Humor mi dopisuje,ale gardlo za bardzo boli...ide do apteki.
Już mi mineło ,ale dzięki.
Zdrówka.
Super zakupy.

witam się weekendowo:-)

as co Ty taka łagodna dla przeciwnej płci:-D
a ja wczoraj po prawie dwóch miesiącach sama bez dzieci przewłóczyłam się przez miasto i nie powiem było fajnie samej:-D:-D no i trochę udanych zakupów zrobiłam bez atrakcji typu a mamo to a mamo siamto:-p

pozdrawiam

Taki wypad to super sprawa.
Co do odmiennie płci...
Mam litość nad zwierzętami :-D:-D:-D
A męża trzeba traktować jak psa ;-)

dobrze karmić ,dużo pieścić ,a na noc wypuszczać z domu :-D:-D:-D:-D:-D:-D

agasim
​WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!

reklama
Do góry