Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieję, że mnie ominą takie wizyty. Zuz-Inka długo trwała ta wizyta i powiedz mi bo strasznie jestem ciekawa czy była zapowiedziana?Witam i ja!
A ja dzis mialam kontrole z ZUS bo na chorobowym jestem...pan mi zyczyl zdrowiai szybkiego wyzdrowienia
. W domu bylam, protokol podpisalam i pan sobie poszedl
Pozdrawiam!
Agushka trzymam za ciebie kciuki, najważniejsze, że z Maluszkiem wszystko w porządku.Witajcie majóweczkiNie odzywam się zbytnio ostatnio - jakoś muszę się wewnętrznie poukładać. Miałam wczoraj wizytę - szczegóły na wątku. Trochę się wkurzam, bo ciągle coś jest nie tak. Na szczęście moje Maleństwo rozwija się prawidłowo
I to dodaje mi radości
Nie będę Wam tu smęcić. Potrzebuję kilku dni, by po szpitalu i kolejnych wiadomościach wziąć się w sobie. Dam radę, bo nie tyle załamuje mnie to, co wnerwia. Pozdrawiam Wam i ściskam bardzo mocno
!
Pieszczoszka ja zmieniłam niestety swoje nawyki żywieniowe na gorsze. Przed ciążą nie jadłam słodyczy, a teraz jem codziennie bo mam na nie wielką ochotę. Wcześniej odżywiałam się też zdrowiej.dziewczyny bardzo zmieniłyście swoje nawyki żywieniowe w ciąży?

chodziłam później strasznie wku....naWiem co czujesz, tulaskiWpadam na chwilkę .
Muszę się wyżalić ...
PRZEPRASZAM :--
-(
Witajcie .
Dziś dzień mega do dupyyyyy
i to cały sie taki zapowiada
Mój małżonek wczoraj miał prezentacje w cyfra + ,potem uroczysty obiad z szefami i na kolację też się załapał.
I wszystko byłoby pięknie ,gdyby wrócił do domu po tej imprezie ,a nie przeniósł się z chłopakami ponownie do firmy na świętowanie wygranego przetargu .
Fakt ,,faktem ,że dzięki tej prezentacji zapewnili sobie pracę na cały kolejny rok ,więc ważna sprawa ,ale bez przesady
Dzwonił co godzinę ,że już jedzieczekałam na Niego do 4.30 rano
W końcu nie zadzwonił ,więc ja zadzwoniłam do Niego i co
Nic cisza kompletna
Wkurzyłam się i poszłam spać .
Obudził mnie telefonem o 7.30
Przepraszam zasnąłem
Do tej pory go nie ma .
Zapewne śpi dalej ,bo nie jest w stanie do domu wrócić .
Zamorduję go na powitanie
A tak serio to strasznie się bałam o Niego jak nie oddzwaniał ...
Nawet nie wiem co czuję ...:-
-
-(
to mi kazałao spojrzec na swoje i aż się przeraziłamWitam:-)
U nasz szaro, buro i ponuro, ale tylko za oknem, bo poza tym młoda śpi, chłop na treningu, a ja się za pazurki biorę:-)
Miłego weekendu!
niestety nie, a powinnam. na razie staram się wiecej salatek rbić, tyle, ze i tak z majonezem, wiec tez nie za dobrze dla mniedziewczyny bardzo zmieniłyście swoje nawyki żywieniowe w ciąży?

Zabieram ze sobą mojego M. i jeszcze trzy koleżanki, więc wesoło będzie:-)becikowe się kazdemu przyda 1000zł piechota nie chodzi. a moja znajoma urodziła 5 mies temu i dostała 2000zł nie wiem czemu?! jedno becikowe i drugie becikowe..... u niej pracuje tylko jej mąż ... moze temu? musze sie jej wypytac