reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Wrublik to bardzo nie ciekawe doświadczenia z tym Zusem, współczuję. Mam nadzieję, że nikomu nie będzie chciało sie mnie kontrolować. Zresztą mam inny adres zameldowania i zamieszkania, więc ciężko im będzie mnie znaleźć.

Agasim wszystkiego najlepszego :)

Zakupy zrobione, siedzę sobie, patrzę na pudła i tak sobie myślę, że ciężko będzie nam przetrwać te remontowe miesiące...trochę się tym martwię:eek::eek:

agasim wszystkiego najlepszego 100lat

U nas slonca brak
:no:Troche sie przeszlam z G po zakupy i tyle:tak:Teraz szybkie sprzatanie i zaraz zabieram sie za obiad,a pozniej bedziemy miec gosci:tak:
fiore zdrowka i niezle zaoszczedziliscie:tak:
Milego dnia zycze

Agasim 100 lat!

Ja się właśnie najadłam zupki grzybowej, mniam a teraz przy kawce bezkofeinowej odpoczywam i zaraz za placki ziemniaczane się zbaieram tylko już jakies glosy sprzeciwu slyszę :wściekła/y: nie chcą niehc nei ejdzą, ja zjem

Ostatecznie dzisiaj podrzucilismy dzieci teściom i wszyscy byli zadowoleni. Męża obkupiłam, bo jeansy już tak znosił, ze wyglądają jakby go psy napadły
eek.gif
potem już nie mógł protestowac jak ja przymierzalam
biggrin.gif
Kubie tez ciuchów nakupiłam, pare drobiazgów dla Zuzi i jeszcze kartę rabatowa dostałam
biggrin.gif
i zaciagnęlam męża do kawiarni
biggrin.gif
odrobina lusksusu

HEJ HEJ
jakoś nie mam weny do pisania, to tylko napiszę że dołączam do życzeń urodzinowych i życzę stu latek w zdrowiu!

kurde strasznie mnie w ciąży ciągnie do pepsi... staram się nie pic ale moi rodzice zawsze ja kupuje i jest w lodowce zimniutka .. i za każdym razem nie mogę się oprzeć.. sięgam zawsze po niby jednego łyczka ale jak się już przyssam do butelki to masakra hehe:D ale chyba lepiej ,ze pije pepsi niż jakiś alkohol czy coś:p

a tak ogólnie nic mi się nie chce;/ Jutro muszę jechać do szkoły napisać egzamin z j. polskiego i oddać klika prac ... i napisać jeszcze 4 prace i mam na to 2 tyg.
Masakra ;/

pieszczoszka ja mimo wszystko staram się unikać pepsi chociaz ciagnie mnie do niej niesamowicie. jak nigdy nie przepadalam za gazowanymi napojami tak w ciazy gdybym tylko mogla to pilabym je caly czas. Też cie rozumiem jesli chodzi o szkole bo u mnie zaczyna sie powoli sesja i tez wszystko na raz a jeszcze obrona pracy magisterskiej w lutym to juz w ogole mi sie odechciewa wszystkiego. ale moze jak wpadniemy w wir pracy to szybciej ta ciaza nam zleci.

reklama
jeszcze mam taki bez sensu temat z polskiego.. na necie nawet nie moge tego znalezc he:D (temat: bohater romantyczny-scharakteryzuj typ bohatera na podstawie postaci Konrada (Dziady cz.III ) i Kordiana ("Kordian")

Do góry