Asionek31
Fanka BB :)
No moja tez ma dlugie, z wyczesywaniem jest ok, gorzej z oliwka bo ma caly czas glowkie mokra i tlusta i wszedzie plamy zostawia z oliwki![]()
mokra to moj tez czesto ma , bo jak sie bawi to sie poci tak , ze szok , az mu sie robia loczki jak u murzynka hehe
a mój mały się drapie jak oszalały, cały nosek w rankach:-( a ma obcięte paznokietki. Chyba rękawiczki mu założę na sen.
kurcze to czym sie tak drapie
moja od dwóch dni drapie włosy(tzn.sama sie za nie ciąga)jak ssie pierś...przezabawnie to wygląda....
moj tez ciagnie sie za wlosy
poddaje sie z ta ciemieniucha, ide do apteki gdzie jest specjalny balsam i nie trzeba drapac, bo od tego drapania to dziecko ma traume jak ktos dotyka mu wlosow, po zdrapaniu saczy sie ze skory i gowny a nie efekt, dzis znow zasypany caly na maxa lacznie z twarza:/ zaplace te 14 euro ale przynajmniej nie bedzie drapania.
poza tym lekarz stwierdzila ze zadnej alergii nie ma, a moje dziecko wyglada z dnia na dzien gorzej - skora wysuszona, zaczerwieniona, w plamki, za uszami zaczelo mu cos cieknac, normlanie plakac mi sie chce.. wiec odstawiam wszystkie produkty jak przy skazie bialkowej i zobaczymy czy to zeczywiscie "tylko tradzik i sucha skora" czy skaza...![]()
kurcze biedactwo