reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam z rana :)
Pogoda paskudna, mokro za oknem najchętniej ululałabym się po raz kolejny...A tu jakiś obiad trzeba zrobić, przygotować się do pracy, no i iść do niej zaraz po południu:( a ja zamiast się wziąć to usiadłam na forum - widzę początki uzależnienia;);)

Wczoraj położyłam się spokojnie wieczorem, gładząc się po brzuchu i wysyłając pozytywne myśli w kierunku bobo i wyczułam... swój puls tylko :(

Wizytę u gin mam dopiero 27.01 więc nawet do zwykłego badania jeszcze trochę a 20. tydzień wypada mi ok 11.02 więc chyba wtedy umówię się na kolejne usg. Moja gin nie ma usg w gabinecie co trochę mnie stresuje tyle się czyta o zakręconych pępowinach wokół kończyn itd że aż przerażenie bierze. Powinnam mieć taki domowy aparat usg zaglądałabym codziennie co tam słychać w owodniowym świecie;);)

Wczoraj oglądałam ciuchy dla bobo ale wszystko jest albo dla boba albo dla bobinki kupić coś gdy jeszcze nie znam płci graniczy z niemożliwością prawie. Ale po prostu muszę się wybrać do jakiegoś realnego sklepu i cos pooglądać w większej ilości i podotykać.

Pozdrawiamy:)

reklama
kamila moja bratowa miala wlaanie wymioty po witaminach i pomoglo jej branie ich tuz przed snem. Moze sprobuj i na ciebie podziala

maz wlasnie zakupil kilo cytryn do wieczora powinnno starczyc...

Carla - czemu ma nie przerywac? Przeciaz jak nie wezmie wit przez kilka dni to sie nic nie stanie. A wymioty jej na zdrowie tez nie wyjda.. Jesli sie okaze ze znikną to wystarczy zmienic witaminy i po problemie;-) Przeciez wit nie trzeba wcale brac i nie zaszkodzi jej przerwa;-) Tak skromnie od siebie..:zawstydzona/y:

Dzień doberek :-D
Dopiero wstałam, a widzę że tu nawet o 2 w nocy się pisze :-p

uff... dobrnęłam!
a nadrabiałam tylko 24h tu i na głównym.... pismaki wy!!!:D
czytać was uwielbiam! oczywiście czytam i zazdroszczę i sobie dumam jakby to było jakbym miała już taki brzuszek....
Na ile inaczej wyglądałby dzisiejszy dzień? pewnie sporo....
:)

Z przyjemnych rzeczy dziś: byłam po pracy z Moim S. na otwarciu Starbucks:) opiliśmy się pyszności, objedliśmy.... mniamuśnie: kawa palce lizać (macchiato creme brulee), sałatki owocowe, przekąski, koreczki, drineczki..... Wygrałam wejściówkę w konkursie firmowym;)

Potem zaliczyliśmy tescowe zakupy i dotarliśmy do domu o 20....

I tak siedzę i tak was czytam i tak sobie marzę.....:)))))

buziaki Kochane Moje!!!
bardzo fajnie że z nami tu jesteś i już się nie mogę doczekać kiedy nam ogłosisz tą ważną wiadomość :-D

mamina czy chlopak czy dziewczyna dowiem sie w czwartek
ja wlasnie wroocilam z lab, wieczorem odbieram wyniki

ja też mam usg w czwartek, nie wiem czy będzie już to połówkowe czy nie ale powiedział mi abym teraz nastawiła się na dłuższe usg niż zazwyczaj miałam :-D

kamila moja bratowa miala wlaanie wymioty po witaminach i pomoglo jej branie ich tuz przed snem. Moze sprobuj i na ciebie podziala

maz wlasnie zakupil kilo cytryn do wieczora powinnno starczyc...

siusiakiem mi to pachnie, ciekawe czy sie sprawdzi;-)T
ak czy inaczej niech Ci ida na zdrówko!!!! /z cukrem je wcinasz czy żywą kwasote???

Carla - czemu ma nie przerywac? Przeciaz jak nie wezmie wit przez kilka dni to sie nic nie stanie. A wymioty jej na zdrowie tez nie wyjda.. Jesli sie okaze ze znikną to wystarczy zmienic witaminy i po problemie;-) Przeciez wit nie trzeba wcale brac i nie zaszkodzi jej przerwa;-) Tak skromnie od siebie..:zawstydzona/y:

Ja tylko zaproponowałam próbę "przed snem" zanim przerwie...a nóż widelec - zadziała. Nie twierdzę i nie sądzę by przerwanie witamin Kamili zaszkodziło...ot taka sugestia...

ja całe szczęście nie wiem co to wymioty w ciąży ani żadne inne dolegliwości :-)
biorę femibion od początku i jakoś znoszę go bardzo dobrze :-D
jak czytałam Was na początku to mi tak szkoda było tych dziewczyn co ciągle przy porcelance siedzą że masakra :-(

Jak już pisałam od czasu keidy zaczeły się wymioty to tak jak bym wcale nie brała witamin bo wszystko co polkne leci do kibelka ..
Mam strach w oczach jak pomysle o polknięciu kapsułki :D ale no dobra sproboje dzisiaj wieczorem jak skonczy sie tak jak zwykle to koniec - rzucam je :D

reklama
Dziewczyny, a Wam te complexy witamin kaza brac giny?
Bo mi kaze brac tylko to, czego mi brakuje i to w czystej postaci a najlepiej zas w jedzonku :eek:

Ale fakt, ze ja najgorzej na zelazo reaguje, ale brac musze, zobaczymy jakie teraz beda wyniki, bowiem jadlam wszystko co mi kazal i modle sie, by mi wycofal to zelazo paskudne

Do góry