Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dobrze ze nie czekaliscie az pojawi sie kaska u tesciow,szkoda ze wiecej dacie ale jak juz kupowac to to co sie podoba!!Moze tescie inaczej sie zrewanzuja.kto wie.
każdy coś od siebie wciska, moja mama upiera się na Malwinę lub Karolinę. Teściowa jest za Jagodą, moja babcia też swoje 3 grosze próbuje wciskać. Nie wiem, wkurza mnie już takie upierdliwe wtrącanie się. Teściowa niby też jest w gotowości żeby przyjechać i pomóc, ale wolę nie bo ona akurat do wszystkiego bardziej olewająco podchodzi np. wg niej do smarowania pępka najlepszy jest fiolet i koniec, pieluchy tetrowe itp 

a weekend ma do nas przyjechać położna 

Wiktora echo serca super wyszło, kolejna wizyta dopiero jak będzie miał 5-6 lat. W ogóle była dumna ze swego syna bo był bardzo grzeczny, aż pani Doktor pochwaliła że rzadko ma takich pacjentów.
.
a czy dzidziuś posłucha mamusi to się okaże

) wolałabym rybki, ale najchętniej wodnika:-) a tak powaznie to jakoś nie specjalnie mi zależy

ale nie wiem jak bedzie po wiec niezapieram sie ze bedzie to szybkie choc ochote mam niemilosierna ale nie czuje sie seksownie i dlatego nie ma nic lol

no i jak reka odja nawet juz teraz moja mama powiedziala ze jej szie zaczyna imie podobac a tesciowa sie nieprzejmuje ona ma problem heheheheheheh