reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
hejka
bóle przeszły i chyba nie pojade do gina tylko dopiero za tydzień w czwartek może nic mi nie będzie:confused: miłego dnia odezwe się później

Kamila a co mlodemu jest ze tez dermatologa odwiedzacie? o ile moge spytac.

ma jakieś zmiany grzybicze na skórze i mu smaruje maścią co nam przepisała bylismy kilka razy na kontroli i było ok ale znowu mi się rozsiało na całym ciele więc znów nas czeka wizyta bo masć się skończyła.
Ma też kurzajki ale z tym nic nie mogę zrobić bo za mały, jeszcze 2 miesiace temu miał jedną na buzi a teraz koło tej jednej na buzi ma 3 nowe :/ i ja już neiwiem co robić bo to chore bo w końcu dziecko będzie cale zsypane kurzajkami tak się rozprzestrzeniają

Delwer wsxystko bedzie w jak najlepszym porzadeczku :)
Babki co mam zrobic jak pisze na kompie to wyskakuja mi dodatkowe litery :(
Jak dodatkowe litery ci wyskakują? Piszesz jedną, a na monitorze masz dwie? czy z zamieniło się z y? jak sie zamienilo to wcisnij ctrl+shift.
Ja po wczorajszej wizycie siedzę na zwolnieniu, bo znowu ciśnienie za wysokie.... mam mierzyć 2 razy dziennie
Okazało się, że po nowym roku luteina jest już 100% płatna, więc bye bye 6zł za opakowanie...:wściekła/y:
Maluszkowi serduszko bije jak dzwon i miał wczoraj czkawkę :-D
Idę na śniadanko.... może bułka z dżemem pomarańczowym....

Miki to super ze przeszlo:)
Kamila no rzeczywiscie dziwna sprawa z tymi kurzajkami:confused: moj mial cos podobnego na brzuszku rok temu tylko to byly mieczaki.nawet nie wiedzialam o ich istnieniu. tez cudowala, smarowalam nic to nie dawalo i sie mnozylo, az w koncu dermatolog musiala to wycinac taka malusienka lyzeczka...to sie jakos nazywa ale nie pamietam jak. i juz nie wrocilo.

Miki to super ze przeszlo:)
Kamila no rzeczywiscie dziwna sprawa z tymi kurzajkami:confused: moj mial cos podobnego na brzuszku rok temu tylko to byly mieczaki.nawet nie wiedzialam o ich istnieniu. tez cudowala, smarowalam nic to nie dawalo i sie mnozylo, az w koncu dermatolog musiala to wycinac taka malusienka lyzeczka...to sie jakos nazywa ale nie pamietam jak. i juz nie wrocilo.

kurcze weszłam w google zeby zobaczyc jak wyglada ten mieczak i powiem Ci ze wyglada tak jak to co ma wiktor tylko on ma troszkę bledsze ... minimalnie .. mam sie bac? :confused:

to jest taki etwarde w dotyku..

nie pamiętam, która z Was pisała o magnezie i wymieniała firmy. Wezmę sobie rady do serca. Bo sama biorę teraz aspargin, dodatkowo cyklo 3 fort, luteinę a w razie potrzeby no-spę.
Niestety skróciła mi się szyjka i z tego powodu wylądowałam na zwolnieniu. No i bolał mnie brzuch, bardziej niż przy @ :-(.
Przy Michałku miałam podobnie i w 21 tygodniu miałam założony pessar.

Sicilpol - trzymam kciuki! Nie martw się na zapas. Dobrze, że masz zapobiegligowego lekarza i chce Cię od razu zobaczyć:tak:

Blond - jak jeżdżę z chłopakami do alergologa to zabieramy ze sobą kolorowanki, samochodziki i książeczki. Po badaniu chłopcy bawią się a ja spokojnie mogę porozmawiać z lekarką. Wcześniej nudziło im się, chcieli wychodzić i płakali ... A wizyta trwa strasznie długo - potrafi trwać 40 - 50 minut.

Magnii - ale miałaś przejścia :-(. Dobrze, że z bobo wszystko ok.

Miski on tam tez ma kolorowanki i zabawki ale nie chce. jakby go parzyla:/ na szczescie poki co nie musimy tam jezdzic, tylko dermatolog co kilka miesiecy:)

Kamila nie musisz sie bac. wlasciwie to moze nawet lepiej bo nam sie udalo tego chociaz pozbyc przez to dlubanie. ja go trzymalam na kolanach i zagadywalam, pani dermatolog tez niezly teatrzyk odstawiala ale kilka minut i bylo po wszystkim:)tylko skoro to widzial u Was dermatolog to myslisz ze by nie rozpoznal?u nas tez bylo twarde, koloty rozne mialo, bo na brzuchu inaczej i na nozkach pozniej wyszlo i tez inny byl kolor. a moze zasugeruj ze moze to to, chociaz lekarze nie lubia jak pacjent jest madrzejszy od nich:baffled: no i pytanie czy pojleli by sie wycinanie z twarzy tego, chociaz u nas zadnych blizn nie ma po tym bo to malutkie takie bylo.

reklama
Witam
Ja tylko na chwilę,niestety dopóki nie przyślą mi kompa z naprawy to pisanie mam bardzo utrudnione,ale jedno nie daje mi spokoju sprostujcie mnie jeżeli coś przegapiłam bo czytając forum w telefonie mogło się tak zdarzyć.
Przed wczoraj Asia a od bliźniaków w brzuszku pisała że idzie do lekarza i odezwie się jak wróci i do tej pory chyba się nie odezwała.Nie wiecie co się dzieje?

Do góry