reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kamila gratuluję chłopaczka,a z tym siusianiem, a raczej nie wysiusianiem, to myślę, że dziś piątek 13-go:wściekła/y: i chłop po prostu zapomniał się wysiusiać - w czwartek będzie ok :happy:.

reklama
Czesc :-)
Podczytuje Was wlasnie na tel w tej chwili jestem w pracy na lekcji prywatnej - tez ucze w szkole;-) Mama moich 2 uczniow odkad sie dowiedziala ze jestem w ciazy przynosi na zajecia obrane pokrojone jablka, banany dzis jeszcze mieszanke orzechowa... To pewnie czesciowo hormony ale wzrusza mnie to :-) zawsze
przynosila jakies ciastka i herbate ale ta dbalosc w tej chwili jest rozczulajaca:-)
A uczen wlasnie robi sluchanke wiec po kawalku ale moge cos napisac;-)

Oczywiscie gratuluje badan wynikow i zazdroszcze - ale pozytywnie - znajomosci plci:-)

Z tą wymianą wód toście mnie zabiły! Nigdy nie pomyślałam, że one się wymieniają a z drugiej strony zastanawiałam się, jak to możliwe, że po 9 miesiącach są takie czyściutkie i bezwonne :szok:

Miałam dziś rano wszystko od wczoraj nadrobić, ale odwiedziła mnie mama i co? I już kilkanaście stron zaległości, jesteście niemożliwe pleciugi ;P

Sicilpol, delwer, Kamila - gratulacje :D mam nadzieję, że wszystkie panie zadowolone z siusiaków :) Wiem, że Kamila chciała dziewczynkę, ale ostatnio podobno już było wszystko jedno, więc mam nadzieję, że to dobra informacja naprawdę! no i delwer, scenka z mężem rozbrajająca, zakładam, że mój by się zachowywał podobnie, tyle że on bardzo chce mieć syna i martwię się, że jak się okaże, że córa, to będzie zbyt rozczarowany.

alijenka, dobrze że bronisz honoru dziewuszek, gratuluję :D

Kam wszystko jest ok...gdyby nie luxmedowa dokładność to nawet o tym chwilowym niewysiusianiu byś nie wiedziała ;D Ale oni wszystko znajdą i chłopu wypomną! Gratuluję, że wielki i zdrowy!!!! Dwóch synów to nie jeden!!!
Avo Ty wróżko...mów mi tu zaraz...to na usg oszczędzę...:)
Z tymi wodami to wielkie gały zrobiłam...dobrze wiedzieć.

nawet się nigdy nad tymi wodami nie zastanawiałam :eek: a to wy myślicie że te "stare" są wydalane jak mocz? z moczem?

takie coś znalazłam w sieci

"Wody płodowe są zawsze świeże – podlegają nieustannej wymianie. Ich wytwarzaniem i wchłanianiem zajmuje się nabłonek owodni (błony płodowej otaczającej maleństwo). Płynu przybywa i ubywa również dlatego, że dziecko połyka wody płodowe, a także robi siusiu. "

reklama
Do góry