reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

no ja juz sie wymoczylam:-D,jejku jaka zmeczona przez to jestem,normalnie z sil opadlam:eek:

lubiczanko-czyzby wirus?jej nie dobrze,zdrowka dla Was:-)
AsienkaM-to teraz Ci sie zacznie:rofl2::rofl2::-D
marta-ja z najmlodszym tez mam tak samo,wszystko musi byc tak jak on chce,wszystko on chce robic a jak mu nie pozwolisz to dopiero wtedy sie zaczyna jazda:wściekła/y::angry::baffled:
Biola-a to sam przelot Was tyle wynosi czy z zakwaterowaniem??
Katrina-a co tam u Ciebie?
dobra zmykam do mezowskiego,dobrej nocki;-)

reklama
Gastone-wow...;)))))
A u nas wiruchowo-Młody haftował,Młoda też....mnie w stronę kibelka ciągnie:wściekła/y:masakra
zdrowka wasm zycze.

Kolezanka z synem od soboty lezy w szpitalu...mlody podobno wymiotowal i kupkal...chyba sie odwodnil..byli na emergency a potem siup do szpitla....

Biola 60e za bagaz w rajanerze?ja sprawdzalam i wyskakiwalo mi ze od czerwca maja byc po 50e

nooo ja liczę same bilety :) no i na wakacje lecimy standardowo - bez dużego bagażu. damy rade :) bagaż tylko braliśmy jak z biura podróży lecieliśmy bo daczego nie zabrać jak jest w cenie :-D

Ania wiesz ona doipiero zaczyna :-) znaczy sama idzie juz ale na krótkie dystanse :-) jeszcze nie chodzi pewnie no i trenuje sobie tylko kilka razy dziennie :-)
ale już sama startuje i robi po kilka kroczków to zaraz bedzie ich więcej , Vi chodziła jeszcze szybciej od Emmy :tak: była troszkę silniejsza :-) i pewniejsza siebie ;-) mając 9 miesięcy to już smigała jak szalona:szok: że nie mozna było za nia nadążyć:tak:

biola nie martw się .. dzieci zmieniają się z dnia na dzień.. dzisiaj nie siedzi a jutro bedzie stał :-) zobaczysz:tak:

asienkoM normalnie zawał!
chciała popatrzeć co za oknem :-p

Gosia B to fajnie ze macie takie tanie bilety :-)
ja bez bagażu dużego to bym się w życiu nie pomieściła :no: :-)

lubiiczanko zdrówka :*

ViKamcia na szczęście parapet mam na wysokości mojego kolana. A jak popołudniu jej powiedziałam, że tata juz jedzie to od razu poraczkowała pod parapet i w oknie stała i czekała.:-D
Gosia
to fajna cena, super
Biola głowa do góry, może trafi się jakas fajna promocja

Ostatnia edycja:
marcysia - dziekuję za zainteresowanie, rosnę tu i tam... bardziej tam niż tu, ale ogólnie czuję się b. dobrze, małe daje znaki życia, na usg byłam, wszystko w porządku, ale nie wiem kto u mnie mieszka.

reklama
Do góry