Aniaa83
Fanka BB :)
Aaniu-masakra-zarówno z fachowcem jak i landlordem...u nas jak się cos dzieje,to dzwonimy do landlorda i on szuka fachowców-tak więc nie interesuje nas ani kto przyjedzie ani koszta))
Aniaa-no masz Ci, no z tymi fachowcami tutaj,ale dlaczego to Wy szukaliscie ludzi do naprawy a nie Lanlord?? przeciez to jego dom-jego problem??
Dziewczyny to nie tak nasz landlord nie jest az taki zly dobry chlop naprawde ale za duzo sami pokazlismy znaczy J ze to naprawi tam to i tak wlasnie jest a fachowcow tez niby szukal ale poki co odzewu zadnego nie bylo w nasza strone a my jak znalezlismy kogos to mowi ze drogo chca za robote i wez a jak cos oplacalismy to odliczalismy sobie od czynszu i tyle
Nawet nie wiem o jaką przesyłkę chodzi,może teściowa coś cichaczem posłała...I będę musiała jutro zaś zapinkalac,no...Jakieś 45 minut drogi w jedną stronę
u nas też jest jedno,jedyne przejście jak idę do szkoły i też mi baba kiedyś na zielonym śmignęła przed nosem
Zdrówka dla wszystkich,ja się strasznie boję jelitówki,ja wiem jak Radek,ja,P fatalnie się czuliśmy a teraz jeszcze Matt,aż nie chcę myślec

Ale tym razem MŻ,dopiero drugi tydzień...Muszę schudnąc bo chcemy na wczasy leciec...Jak ja się tam pokażę?
tego jej porodu.
mam nadzieje ze mi awizo nie zostawi bo bede musiala jechac na glowná poczte w Galway.