reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

reklama
malutka Filipek superaśny, fajne filmiki, tylko na drugi raz proszę nie zapominać o dzwięku, bo ja nie doczytałam i klikam wszystkie możliwe klawisze, a tu nie słychać Filipka.

Dzisiaj u nas po południowej drzemce, podchodze do łóżeczka a tam spójrzcie same, kto pilnuje moją Maje.
DSCF3864.jpgDSCF3866.jpgDSCF3868.jpg
DSCF3854.jpgDSCF3853.jpgTu mamy trzy miesiące, a niżej dzisiejsza kąpiel
DSCF3882.jpgDSCF3881.jpg

Załączniki

• DSCF3859.jpg
    DSCF3859.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 72
no nieźle z tym kocurem hihi - ja mojego wyganiam z łóżeczka i sie strasznie złoszczę jak tam sierściuch włazi, ale jeszcze mu sie nie zdarzyło wejść jak młoda jest w środku
a mam pytanko odnośnie kąpieli, tak po tych zdjęciach mi się nasunęło, a mianowicie widzę że maja leży w wodzie i nie jest podpierana, a co z moczeniem uszu? bo my bardzo uważamy zeby do nich woda nie wpłynęła bo ponoć należy tego unikać?

Jewcia no super!!! :-D Ale kotkowi dobrze:-D Jeszcze trochę to przed małą będzie uciekał:tak::-D
Mnie też to zastanawia z tymi uszami, kurcze moje trzecie dziecko ale my też zawsze na uszy uważamy i jeszcze żadne z moich tak sobie w wannie nie leżało, normalnie jestem pełna podziwu ,aż zazdroszczę jak widzę jak ona sobie swobodnie leży :-D

reklama
Z tymi uszami to stary przesąd. Ja moczę uszy. Położne w szpitalu mówiły, że nie należy tego unikać bo przecież dzieci moczą się przez 9 miesięcy ciąży w wadzie i uszy mają na miejscu. Ważne, żeby po takim moczeniu dziecka na spacer nie brać ale to chyba oczywiste.

Jewcia mała w tej wanience ma takie wielkie oczy :), wpatruje się w fotografa Kot spryciarz, wybrał sobie wygodne, przytulne łoże.

Do góry