reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja jakiś czas temu się kąpałam i robiłam na bóstwo przed jutrzejszą wizytą i tak się zmęczyłam, że szok! Co to będzie później...:szok:

ahhhhhhhhhhh zapomniałam powiedziec, ze to Ci sie trafiła jeszcze potańcówka co??? Ostatnie laby hehe:cool: No to juz dzis Ci zycze udanej zabawy:tak:

troszke smutne te dzisiejsze wiadomosci

no własnie dzis jakis niepomyslny dla nas dzien:eek::sorry:
oby jutro było lepiej a wszystkim dziewczynom wszystko sie poukłada, ja w to wierzę!!!

reklama
tak na szybkiego, moj wrocil z pracy z drugiej zmiany, przez caly dzien nie odbieralam telefonu a on jak pamietacie spal na dole bo zakluczylam drzwi od pokoju. i wiecie co dostalam bukiet kwiatow i duzego tygrysa maskotke w ramach przeprosin.
Porozmawialismy i dalam mu czas na ogarniecie bazy do usg polowkowego. Albo ogranicza gre do jednego dnia w tygodniu (gdzie ja sie nie czepiam ani troszke) albo gra 24/7 ile chce i traci nasze 13lat razem, wierna zona i bobiczka
decyzje ma podjac po usg na ktore pojdziemy razem.

Nie sadze aby wybral druga opcje
zobaczymy

Ja myslalam dzisiaj, ze padne, opowiedzialam mezowi, ze byla mowa o torbach do szpitala, kiedy itd.. a on swoim wszechwiedzacym tonem mowi przesaaaada ze juz.
Wiec mu tlumacze, sluchaj, nie przesada, bowiem moze sie zdarzyc, ze np ja wyladuje wczesnie jw szpitalu, kobiety leza cale miesiace i wtedy kto kompletuje torbe? Padnie na Ciebie.
Byscie widzialy to przerazenie w oczach... koniec koncem, mam za zadanie jutro zrobic liste i zakupic rzeczy do torby :eek:

mamina- co to za gra? moj wlasnie walczy dzielnie (ja za to mialam czas dla siebie), ale juz do niego dzwonilam (lenistwo) i schodzi :confused2:

Dobrej nocy wszystkim Ja o 2 w nocy wstaję miłość do sportu niestety:-):-) nielubie ogllądac powtórek ...:-)

boze powinni ci za to placic podziwiam

Odmawiasz sobie pączków w tłusty czwartek?? Ja pączki jem tylko w tłusty czwartek i wtedy jem tylko pączki :-)

o prosze co za madra kobita tak trzymaj

sicilpol

wiec jedna to gra w world of warcraft (jakies 5lat) druga to sky rim tu ma nawet zone i dom plus druga kobiete ktora jest jego ochroniarzem, tez walczy i takie tam

na pierwszej gra z ludzmi z calego swiata z niektorymi od kilku lat....dlatego nigdy mu nie skasowalam postaci mimo ze moglam.
Moj maz zalicza sie do samotnikow i raczej stroni od towarzystwa dlatego nie mialam serca mu tego zrobic

druga gra to prezent ode mnie podchoinke- gra tu sam ze soba...i ta gra ma limit czyli kiedys sie skonczy

Ja myslalam dzisiaj, ze padne, opowiedzialam mezowi, ze byla mowa o torbach do szpitala, kiedy itd.. a on swoim wszechwiedzacym tonem mowi przesaaaada ze juz.
Wiec mu tlumacze, sluchaj, nie przesada, bowiem moze sie zdarzyc, ze np ja wyladuje wczesnie jw szpitalu, kobiety leza cale miesiace i wtedy kto kompletuje torbe? Padnie na Ciebie.
Byscie widzialy to przerazenie w oczach... koniec koncem, mam za zadanie jutro zrobic liste i zakupic rzeczy do torby :eek:
a mój wręcz przeciwnie :crazy: bo też mu tak dzisiaj mówię że co będzie jak tak będziemy odkładać na później a tu nagle zonk i już a on na to że przecież sam sobie poradzi :eek: no normalnie mnie rozbraja więc mu mówię że może ja też bym jednak chciała...ehhh...nic to, zmykam
weekend w górkach więc do poniedziałku lub niedzieli wieczorkiem kochane
papa

Hej Dziewczyny:-)

Lepiej pozno niz wcale sie odezwać:-D
Nie mialam dzisiaj kompletnie czasu na kompa:-(
Przyleciala do nas teściowa:tak:
Ale tak na szybko Was doczytałam;-)

tialana, Kasiulka gratuluje coreczek:-)

Miki a Tobie parki:tak: super;-)

Kamila bardzo mi przykro ale wierzę, że bedzie dobrze, po porodzie musi byc ok:tak: Trzymam kciuki a Ty sie kochana nie zalamuj:-)
Wiem, że latwo się pisze ale musisz myśleć pozytywnie;-)

PaulinaMaria to juz niecały miesiąc do Waszego zobaczenia, szybko zleci;-)

sicilpol to torbe juz niedlugo bedziesz miala spakowaną:-)
Ja w 1 ciazy spakowalam dopiero miesiac przed porodem ale tym razem chyba zrobie to wczesniej:tak:

Co do facetów/mężow moj na szczęscie nie gra w zadne gry:-)
On w ciagu calego dnia na necie sprawdza tylko pocztę i czyta Sport:-D czasami cos wiecej ale na szczęscie niewiele:-)

Postaram się jutro odezwać ale planujemy gdzies z mezem sie wybrac i korzystac, ze jest babcia i moze zająć się Kubą:tak:
tak rzadko mamy taka okazję...

dobranoc:-)

reklama
Ja rowniez sie witam :-) Poki co deszcz i nie ciekawie,ale dzieci do przedszkola musze zawiezc i na male zakupy podskoczyc.pozniej troche mieszkanko ogarnac i tyle.Kolo 10 godz. Seem pojdzie spac,to bede miec z 1,5 godz. dla siebie :-)
Milego dnia

Do góry