margo u nas telewizor jes włączony cały czas i chyba małej nie przeszkadza. Jest po prostu przyzwyczajona od początku:-) No niestety, jak się ma jeden pokój do dyspozycji to tak jest, ze pełni funkcję sypialni, salonu, biura i pokoju dziecięcego;-)
Mnie tez ciągle boli kręgosłup i kolana! Z tymo kolanami to jakis koszmar. Zaczęły boleć w ciąży i tak do teraz. Czasami to nie mogę zgiać nóg z bólu i mam problem z chodzeniem po schodach
onanana nie martw się na zapas, moze trafi Ci sie bezbolesne ząbkowanie i Majeczka dalej będzie tak pięknie spać:-)
Mam nadzieję, ze Majeczce nic nie jest. Daj znać po wizycie u lekarza!
Mikado ale Tobie chodzi o smoczek uspokajacz czy do butelki?
Kati ja szczepiłam na rota.
Katerinka jesli szczepiłaś już Engerixem to pozostaje Ci 5w1, bo 6w1 zawiera szczepinkę na WZWB.
U mnie w przychodni jest możliwość wyboru - albo kupujemy szczepionki u nich, albo dostajemy recepte i sami kupujemy. My kupujemy w przychodni, bo nie chcemy jeździć po aptekach za szczepionkami. Tak jest nam wygodniej. A jak porównywałam ceny z przychodni z DOZ to są podobne. Za Prevenar13 płaciliśmy 300zł, a za Rotarix 330zł. Na Engerix bralismy receptę, bo w przychodni mają tylko Euvax.