reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

mam 1 fotke pokoiku Igorka bo reszta to robiłam i był bałagan wiec wklejam na razie 1
Zobacz załącznik 429862

Śliczny pokoik, meble Wasze?

dziś ogladałam na wspólnej powtórki i tam jest akcja że facet żonaty okazuje się gejem...nie wiem czemu ale od razu mi się na myśl nasunał mąż mamy...ale gadam głupio wiem aż wstyd ....:zawstydzona/y:ale on taki tajemniczy był we wszystkim.....oczywiscie mama wszystko wie co zbroił ja głupie (mam nadzieje ) tylko domysły mam/miałam

Mojej koleżanki mąż okazał się własnie gejem i to kilka lat po ślubie. Ona była tylko przykrywką. Na szczęście dzieci nie mieli.

Hej. Wszyscy mi mówią że powinnam iść do tej pracy nie patrząc na nic, mimo że tam taki reżim. Wyć mi się chce, co za życie do dupy. Nic tylko się wieszać.

reklama
Hej
Dziunka a co to jest za praca? Mojego S.siostra pracuje w sklepie i też nie można uzywać telefonu...Na początku było ok.fajna atmosfera itp. ale teraz jak ich wykorzystuje i jakie przekręty robi to szok.Z tel. korzysta w łazience i to tylko sekundę.Ja nie poszłabym do takiej pracy no ale to ja...Dla mnie jest to chore.Jak mozna zabronić? Owszem nie przesadzać z rozmowami ale chyba są jakieś granice...i różne sytuacje.

Cleo kurcze pokoik trochę ciasnawo wygląda ale mebelki super. Gdzie kupiłaś?

Jacku zrobię zdjęcia pokoiku Ali (uwaga nie ma w nim łóżka), to zobaczysz co to znaczy ciasnawo :).
Ze zdjeciami w jej pokoju trudno bo jest tam wieczny bałagan, aż mi sie plakać chce przy kolejnym sprzątaniu bo Ala jest bałaganiarą jak 10x ja czym M... Posprzątam i za 10 minut znowu wszystko wywalone i rozwleczone.

agrafka czekam.
biggrin.gif

Noc u nas ciekawa. Zawrat szczekał chyba do drugiej bo sarny się włóczyły koło domu nic sobie z niego nie robiąc. Odgoniłem raz ale wróciły. Ostatecznie wylądował w salonie i przez ścianę mi chrapał. Dobrusia sie kręciła zasnąłem chyba o 3. jak ściągnąłem Jagodę do łóżka (Ach ten okład
biggrin.gif
) bo wykańczała sukienkę Miriam na studniówkę.

Taak. Ja też mogę Ci Jacku przedstawić "ciasnawy" pokoik moich dzieci. Jak rozłożę Zuzi wersalkę i rozłożę Julkowi łóżeczko turystyczne na noc. Jeszcze wieczorem jest jako tako, można chociaż przejść, ale rano jak zabawek jeszcze powywalają to aż strach tam wejść.:-D.

Słyszeliście o tym całym ACTA? Ciężkie czasy się szykują

jagoda pokoik nie jest ciasnawy...nie ma całego zdjęcia no i łóżko rozscielone.mebelki są nie moje mieszkanie też nie bo wynajmuję:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kurcze a może ten pokoik i jest mały...tam jest jeszcze szafa z lustrami o mam fote drugą ....
ale Igi i tak się wiekszośc bawi w dużym w którym jest tajfun i tak jak Agrafka mam dość sprzatania ...to jest głupiego robota tylko..
P1230070.jpg

moi Panowie poszli na sanki a ja na 14 do roboty...

Dziunka u mnie też zakaz noszenia telefonów...ale i tak wszyscy noszą tylko dzwonki wyłączone.dla mnie to niepojete bo gdyby się coś stało to nawet D się nie dodzwoni do mnie.

agrafka piękny pokoik :-) u mnie zabawki świadczą tylko i pościel że to Igorka ..zreszta wiekszosć gratów pochowane żeby bajzlu nie robił

Do góry