reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

haha, Kuba Kilolku jest najlepszy "siankownik":-D

anawawka Twoje tez genialne jak zawsze;-)

Ania no jakos musze dac radę :tak: chociaz dzisiaj mialam naprawde serdecznie dość:zawstydzona/y:

reklama
wiesz polaa ja też łapię się na tym, wchodze na bb i po raz nie wiem juz który z rzędu pisze, że jestem zmęczona i wściekla :-( ostatnio mało co innego piszę i malo co innego czuję. Najchetniej wyslała bym wszystkich w diably na tydzień a sama zakopala się w łóżku nie wychodziła

miłej kąpieli. Co u Ciebie?
ok jestem juz :-)

a wróciłam z pracy,siedzenie 8 ha na dupie jst masakra ale tak dzis wyszło...grr

mam 1 fotke pokoiku Igorka bo reszta to robiłam i był bałagan wiec wklejam na razie 1
P1230069.jpg

D spi z Igim ja dzis mam dla siebie noc.i znowu pewnie trudnosci z zasnieciem bo przyzwyczaiłam się że mam koło siebie tego szkraba ..i znowu o 6 rano przyleci i koniec spania:-) ale jak on się cieszy jak mnie rano znajdzie w drugim pokoju:-)

Kilolku zwolnij troche i poleniu**** kobieto

lece Was nadrobic...

Przepiekny pokoik!
A wiesz, ze jak się narobię to mam lepszy humor i jestem mniej zmęczona niż jak pół dnia odpoczywam? dziwne nie?

Przepiekny pokoik!
A wiesz, ze jak się narobię to mam lepszy humor i jestem mniej zmęczona niż jak pół dnia odpoczywam? dziwne nie?

no ja moge pracowac ,wole na sklepie łazić poprawiac towar itp..ale siedzenie na tej kasie mnie dobija i Ci ludzie Boże jedyny.....:-D "prosze Pani a po ile to a to a tamto"jakbym miała w głowie komputer i ileś tysiecy cen znała:-D

fajne sa wyprzedaze zabawek ale głownie dla dziewczynek zostały lalaki ala Barbi z ubrankami po 20 zł i bobasy płaczące też chyba po 20 zł ...dla Igiego nie ma nic grrrr

wiecie co u mamy marcela??

dziś ogladałam na wspólnej powtórki i tam jest akcja że facet żonaty okazuje się gejem...nie wiem czemu ale od razu mi się na myśl nasunał mąż mamy...ale gadam głupio wiem aż wstyd ....:zawstydzona/y:ale on taki tajemniczy był we wszystkim.....oczywiscie mama wszystko wie co zbroił ja głupie (mam nadzieje ) tylko domysły mam/miałam

reklama
Do góry