reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

Np to że nie można wnosić komórki do pracy. Jakby stało się coś dzieciom to nawet bym nie wiedziała:szok:

Co do butów - moje PO TRZECIEJ REKLAMACJI i dostałam smsa że mogę wymienić na inne. Uff chociaż coś. W międzyczasie już kupiłam sobie inne w CCC (nota bene na wysokim obcasie i nic się nie dzieje) więc ciekawa jestem ile mam czasu na wybranie innych butów? Poczekałabym do wiosny bo po co mi druga para zimowych?
no co ty mówisz :szok: , z lekka przesada z tą komórką , a buty to też nieźle ,ale może zapytaj ile masz czasu na wybranie nowych , a może by ci kase oddali?

reklama
Umęczona jestem jak nie powiem kto... ja chcę do pracy:-D:-D:-D:-D
Dziunka - wow, świecąca pipka... niezłe. Co do pracy jak dla mnie restrykcja na maxa... , rozumiem , że to kwestia bezpieczeństwa, bo są jakieś ważne dane w innym przypadku to ograniczenie wolności ;-);-) w;-), a prawnikiem nie jestem
Aga - nie odzywała się właśnie mama, rozumuję z tego, że na razie odpoczywa zbiera siły, czeka też na swego... zapewne coś w weekend może się rozstrzygnie, takie moje dewagacje na te tematy...
Kikolek - dziś reklamowali urząd od prawa pacjenta... współczuję przejść dzisiejszych i marcowych "tortur"...
Tunczyki - fajne te Wasze zdjątka.;-) Na szczęśliwych wyglądacie.;-)
Ania - pomysłowość to chyba odziedziczyły po przodkach;-):-D:-D:-D, jeszcze dziś odwaliły mi cd zabaw z plasteliną, złączyły kilka kolorów, potem ją gotowały .. w końcu usłyszałam od Hanki "Mamo dałam Gosi lentilki", szybko mi trybiki w głowie walnęły i .... wyszło, że nie mamy cukierków, przyleciałam do Gosi, a ta wcina sobie tą plastelinę-lentilki!!!:szok::szok:
Idę ogarnąć inne wątasy.

Anawka...lentilki powiadasz...HI HI HI DOBRE :-D

Dziunka a nie mozesz w ramach kwoty za tamte buty wybrac jakis bucikow dziewczynkom...skoro ty nie potrzebujesz to moze one skorzystaja...

Ula album zrobiony glownie ze wzgledu na dziadkow ktorzy pragna byc na bierzaca z rozwojem Vicky...ale w sumie fajna sprawa bo nawet moi znajomi wchodza i sledza czasem co tam u nas ciekawego slychac :)

ana lentilki mnie powaliły :tak::-D , oj ty to masz bidulko z tymi dziewczynami :-)
dziunka a ktoś z twojej rodziny nie jest na kupnie butów?? bo mógłby sobie coś wybrać a tobie dać kase :tak: , ja to mogłabym mieć i 100 par butów na zimę i tyleż samo na wiosnę , lato :tak::-D:-D:-D -kocham buty :tak::zawstydzona/y: - szkoda że nie mam tego gdzie trzymać

Tunczyki :) po prostu slicznie tam macie, piękne zdjęcia, piękne kolorki, oczywiscie sliczni wszyscy jestescie, pieknie małą ubierasz i ogolnie och i ach!!! Dla mnie rewelacja!!! Az mi sie zamarzyło pomalowac mieszkanie na zywsze kolory hehehe

Dziunka a nie mozesz w ramach kwoty za tamte buty wybrac jakis bucikow dziewczynkom...skoro ty nie potrzebujesz to moze one skorzystaja...

Ula album zrobiony glownie ze wzgledu na dziadkow ktorzy pragna byc na bierzaca z rozwojem Vicky...ale w sumie fajna sprawa bo nawet moi znajomi wchodza i sledza czasem co tam u nas ciekawego slychac :)

No niestety, sklep typowo dla kobiet, choć skóry męskie też są.

Też mam album na picassie:tak:

Ana lentilki:-D

lentilki hehe

Kuba dzisiaj próbował uwolnić Jezuska u teściowej :szok: był u niej prawie cąły dzien i czekali na kolędę. Już jak my czekaliśmy to go ten Jezus na krzyżu intrygowala,a po co, dlaczego. Ja się staram mu wszystko szczerze tłumaczyć, pomijającco najwyżej najdrastyczniejsze elementy i efekt był taki,z ę się dzisiaj babci do krzyża dobrał i koniecznie chciał odczepić Jezusa, bo on w "siankowniku" powinien być :-)

reklama
Polecam dziewczyny też Sochaczew (Muzeum Kolei Wąskotorowej) tam jest niby filia tego muzeum co na ochocie. Makiety mają lipne i pociągów trochę mniej ale mają parę fajnych atrakcji jak np wagon Piłsudskiego ale najlepszą atrakcją jest wycieczka pociągiem parowym do Kapinosu (w sensie puszczy, nie miasta) i z powrotem. W między czasie jest przystanek w Truskawiu (obrzeża puszczy Kampinoskiej) na piknik z ogniskiem i wycieczka krajoznawcza po puszczy

Do góry