reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
hi, hi, hi dobre o Reni i jej pomysłach ;-) ;-) ;-). A z drugiej strony to przerażające :nerd:

Wy tu o jedzeniu takich rarytasów! a ja wracam głodna z pracy.:baffled: W dodatku nie wiem co na mnie czeka. Jedno jest pewne wejdę po drodze po lody ;-)

Dzięki za odpowiedzi w sprawie spodni :tak:. mlodak podsunęłaś mi pomysł z Maksimusem ;-). Napisz mi jesze cze czy było to stoisko dla kobiet w ciąży?

matmaks dość tych nerwów! Jak ty się denerwujesz to bobo też. Zresztą niepotrzebnie :tak:

No i tak czytam o aparatach i nie miałam pojęcia, że czasami tak długo je się nosi :szok: Myślałam, że rach ciach i po sprawie

Ostatnia edycja:
Wybaczcie ale normalnie na temat eko nie wypowiadam się jak czytam co ludzie mogą robić to aż mnie skręca w środku,
Maćku zapraszam zrobie Ci taka kawke ;) tzn mleczko z kawką ;P

A odnosnie aparatow na zabki, pamietam za małolata bardzo mi sie podobaly i zawsze chcialam miec ehh nie wiem czemu ;P ogolnie ton nigdy nie mialam, nie musialam.

A mnie jeszcze zastanawia jak zareaguje takie ekodziecko w przyszłości w zderzeniu z "nieekologiczną" rzeczywistością... :confused:.

na wszystko ma uczulenie:baffled:

aaa zapomnialam napisac ze reni nie posiada wozka dla dziecka ani nosidelka i od zawsze nosi tylo w chuscie. ciekawe czym jezdzi do tvn-u? koniem???

na koniu to ona co innego wozi:-D oczywiscie jako eko-mama nie preferuje antykoncepcji i czekam u niej na taką eko-gromadkę
:happy:

Ja na bazie beszamelu robię różne sosy: musztardowy,chrzanowy,koperkowy.pomidorowy,pomidorowy z różnymi ziołami wtedy w zależności do jakiego dania ma być.

Robie identycznie:)

Blond ja slyszalam ze ona jest teraz w drugiej ciazy w 6 czy 7 miesiacu chyba... albo cos mi odbilo?;/

A ja sie dzisiaj dowiedzialam ze jedna z moich najblizszych kolezanek zrobila test i wyszedl pozytywny ....dzisiaj poszla do lekarza! tak wiec czekam na wiadomosci od niej i 3mam kciuki! bardzo sie ciesze:)) mimo ze urodzi prawie 4 miesiace po mnie :))

reklama
Do góry