reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Na tym forum, automatycznie pamietany jest tylko jeden cytat- ten ostatni, nie cyctat cytowany... :no:

Wy tu na wodeczke i ogoreczka...a ja niealkoholowa :zawstydzona/y:
Tzn musi byc nie lada okazja i towarzycho, bym zapomniala o tym okropnym smaku alkoholu i poszla w tango ;-)

A tak ogolnie, to piwo u nas stoi latami :eek:
Czasem ewentualnie jakas naleweczka siostrzana:tak:

reklama
A jak właśnie zacytowałaś dwie osoby w jednym poście? :sorry:

a plusik od cytuj rozni sie tym ze jak robisz cytuj to od razu wlacza Ci sie odpowiedz i cytukjesz jedno a plusikami zaznaczasz wiele i dopiero klikasz na odpowiedz no ale przeciez Ty tak robisz :p

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wiecie co??? ja to wiem:-D
jak o to pytałam to mi sie musiała druga połkula niechcący wyłączyc:-D:-D

A jak wódeczka to finlandia!!!

Sicil to niedobrze jak stoi latami:p wypij szybko bo sie zepsuje:p:p:p tzn jak urodzisz nie teraz. wiesz co z nami zapomnialabys o tym alkoholu albo bysmy takie drinki Ci zrobily ze bys go nie poczula:):):) no bo jak to( teraz powiem bardzo znane zdanie) Z NAMI NIE WYPIJESZ????:-D:cool:

:eek: nie przesadzaj!
mi wystarczy żywiec, smalec i kwaszony w łapę:-D

za piwem nie przepadam, smalcu nie lubię- hahahah....daj cięzarnej pomarzyć:)
Zachód słonca zimny kieliszek w ręku, ja piekna, opalona i szczupła siedzę na górce i patrzę na winnicę, słyszę śpiew świerszczy:) hahahah

AVO- ja jesli winko, to z serkiem :tak: ale we Francji :tak: I tam ani piekna ani opalona byc nie musze (zreszta ja sie po prostu pale, nie opalam..), byleby ten serek byl ;-)

Dziewczyny kochaaane jestescie. Wasze kciuki pomoglu i wygralam :):):):):)!!!!!!!!juz nie ma zadnych praw i wiecej sie odwolac nie moze:) ale przesluchiwali jeszcze mnie i pytali po co wogole chce mu te prawa odebrac:eek: troche mnie zatkalo no ale powiedzialam ze na wszystko musze miec jego zgode a jego po prosrtu nie ma, rafal widzial go raz i nawet na wakacje nie mamy jak wyjechac. no i powolalam sie na ciaze, ze rodze niedlugo, zakladam rodzine, biore slub i rafal bedzie mial tate ktory bedzie go wychowywal normalnie a nie co 2 miechy przez telefon powie czesc tu tata...no i to przewazylo i powiedzialy ze mam racje, ze jesli moje zycie ma polegac na tym ze zeby zalatwic jakakolwiek sprawe bede go po swiecie szukac to to bez sensu, a kontakty jak bedzie chcial miec to bedzie mial bo mu nikt nie zabrania. ale wiadomo jak jest i ma to gdzies.uffffff.... no i jego i jego adwokat oczywiscie na tej sprawie nie bylo:)

Buziak pisz do Maminy bo ona czasmi robi takie cuda z tymi cytatami w cytatach :) mi to tylko na privie wychodzi :p:p:p:p taka choinka :D

za godzinke lece na zebranie w przedszkolu. dzien pelen wrazen.
ale jak mnie brzuch zaczal ciagnac na tej rozprawieto sie wystraszylam, bo stalam na przesluchaniu i tak sie balam tych kobiet ze szok:/

wiecie co latem to my sie chyba na jakies forum AA przeniesiemy... bo ja tez od rana o piwie mysle:p jeszcze tylko pol roku...:eek::confused2: calkiem niedlugo nie?:) w sumie lech free tez nie jest zly ...tak z braku laku
Super no to teraz tylko do czerwca czekać na kolejnego dzieciaczka w spokoju a potem można już normalnie na wakacje wyjechać ....bez pytania o zgodę.:-)

Ogólnie humor mam do dupy:wściekła/y::wściekła/y: pieprzo........e banki!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tylko nie świerszcze!!! My latem mieliśmy jedmego w ogródku i nam skur..wy..syn spać nie dawał!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja mam swierszcza jako sygnal nadejscia polaczenia w telefonie :tak:
Uwielbiam, kojarzy mi sie wlasnie z wakacjami i Francja :tak:

blond_20- ale ja jestem swinka jedna- dopiero teraz dojrzalam- gratulacje!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Co piję to zależy od sytuacji - czy to jest picie takie do siedzenia (może byc wódka z colą), czy to na baletach (wódka z Red Bullem) szybciej uderza i nogi same niosą.... czy tylko winko do jedzonka. Piwa nie lubię, choć w jedne wakacje dla zabicia czasu to wypiłam go morze... tzn. tak po 2 kufle dziennie, przez 10 dni (oczywiście z sokiem).

Do góry