pchelka10.05
Zadomowiona(y)
oświećcie mnie co to sa te 8 abs ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tak więc zostaje jak jest. Wszystkie pomiary - brzuch, udo w górę, biodra -1cm. Chyba przybywa mi mięśniorków;-)

oświećcie mnie co to sa te 8 abs ???
i mam nadzieje,ze tez szybko widoczny ...
ja zaczne chyba od jutra.. musze ten filmik jeszcze raz podejrzec, szkoda ze nie znalalam nigdzie takiej tabelki jaka mialam do 6weidera z kazdym dniem kolejno i iloscia powtorzen i serii..

'

bo staram sie mniej jesc a waga leci w gore zamiast w dol...
ale tez nie bede obsesyjnie myslec o moich niechcianych 5 kilo ,bo mi przybedzie nastepne 5 jak bede za duzo myslec ;-)
Na drugi dzień mięśnie brzucha mnie bolały nawet jak siedziałam, a najgorzej było wstać z leżącego

co do wagi, boje sie ze jutro zobacze kilogram wiecej bo tak nieraz mam :/