reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

lorelain ja mysle ze dla dzidzki mam wszystko:tak: przy amelkownie zaduzo nakupowalam i wielu ciuszkow nie zalozyla ani razu:sorry2: tak sobie poszalalam:-D a jak by ktoras cos znalazla tu taniej np z nexta zary czy innych sklepow nawet z ebaya i chce zeby jej zamawiac to dajcie znac. kase mozna wysylac z pl na uk konto bez oplat praktycznie i bez ukrytych dodatkowych bzdetow a w uk taniej juz jest niz w pl jesli chodzi o ubranka np chetnie pomoge jak by co:tak:wysylka paczki 30kg do pl to koszt ok 140-150zl

reklama
ja mam sister w UK i jej robie tylko przelewy i mówię żeby szukała czegos fajnego

niedobrze mi :ninja2:

ide po soczek, wy tez sie częstujcie =)

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
aaa no i mialo byc cos o sobie : magda :-)mama lipcowa 2009(termin byl na sierpien) amelkowny :-) pracuje sobie ...niestety na sprzataniu maz pracuje do pozna i moge tylko jakas wieczorna prace dorwac i na razie zostalo sprzatanie biur, zrobilam w miedzyczasie 2 kursy z psychologii jeden behaviralna i jeden z kryminalnej i kiedys jak skoncze dzieci rodzic wybiore sie na studia zapewne w podobnym kierunku:tak::-) w uk od ponad 6 lat jakos leci choc ciezko bez babc i dziadka bo nie mamy nawet jak sami sie wyrwac z mezem z domku :zawstydzona/y::sorry2:

Witam się nieśmiało :-)
Wygląda na to że będę październikową mamusią :-D
Wczorajszy test pokazał najpierw cień a po dłuższym czasie bardzo bladoróżową kreseczkę w którą ciężko było mi uwierzyć (przez wzgląd na długi czas na jej pojawienie się) ale dziś zrobiłam drugi i huraaaa co prawda bardzo ojjj bardzo blada kreseczka ale jednak wyskoczyła od razu :-D

W domku mam prawie 6cio letniego synka Oliwierka i prawie 4ro letniego Amadeuszka. Miałam byc tez mamą kwietniową 2012 ale niestety straciłam synka Gracjanka w październiku. Od grudnia staraliśmy się powołac do życia kolejne dzieciątko i udało się po miesiącu :-D w co w dalszym ciągu nie mogę uwierzyć. Co więcej, ten bobasek przyjdzie na świat w pierwszą rocznice śmierci Gracjanka. Myślę sobie że to nie zbieg okoliczności, po prostu tak miało być.
A tak po za tym to mam na imię Aneta mój wiek to 26 lat.
Anetka gratulacje raz jeszcze:))))
Lori dla twojego synka 100 lat! niedawno skończył 4 latka:-)

A u mnie niedługo wszystko się wyjaśni czy do was dołączę czy też nie.
3majcie kciuki.
Pozdrawiam Was :happy2:

Kinga no trzymam trzymam cały czas ! :tak::-)

azorek - ta psychologia brzmi bardzo ciekawie ... ja to bym chętnie zrobiła sobie jeszcze jeden kierunek .... kiedys miałam myslenie ze psychologia to pierdoły i w ogóle do bani, a teraz żałuje że nei zrobiłam jakiegoś spokojne kierunku a teraz musze sie stresowac w robocie i po co mi to było ... a tak to po psychologii otworzyć swój prywatny gabinecik i masz spokojne życie :tak:

stwierdzam że ten dziwny ból brzucha który mam to faktycznie chyba rozciąganie macicy bo mi w ciągu dwóch dni wywaliło brzuch...normalnie jestem płaska jak decha a teraz boje się iść do pracy bo jeszcze zaczną coś podejrzewać :sorry2: ... chcecie zobaczyć mój brzuch? :eek: ... nie jest on z przejedzenia ani nic bo on jest taki przez cały dzien i po naciśnięciu nawet lekko palcem to czuję opór i od razu nacisk na krocze :rolleyes: ... no ale to chyba nie jest możliwe żeby już tak szybko było widać :confused: ... nawet przeszło mi przez myśl pytanie czy ja oby na pewno jestem dopiero w 5 tygodniu :-p

edit:
wrzuciłam zdjęcia do galerii ... co o tym myślicie?

Ostatnia edycja:
no ja kurcze dziewczyny mam nadzieje że tam nie ma bliźniaków bo bym się pochlastała

a jak wy się dzisiaj czujecie? :-)

Ja mam jeszcze 25lat, ale w lutym będzie już 26 :).Mam rocznego synka Oskara.Jak dobrze pójdzie to w tym roku skończę studia,chociaż bardzo nie chce mi się pisać pracy :).Ból w podbrzuszu czuję rzadko,ale za to czuje w krzyżu takie ćmienie.Uczucie podobne do skurczów krzyżowych ale o wiele słabsze.Dziś oddałam śniadanie,nie całe ale sporą część.No i paskudny nastrój chyba na dobre zagościł.Wściekła robię się już po przebudzeniu :-).Szkoda mi trochę męża,ale chyba był na to przygotowany po poprzedniej ciąży.

reklama
Witam wieczorowa pora i jednak do was dołanczam.Teścik pokazał 2 kreseczki.

Jak widać na suwaczku mam synka troszke ponad rocznego a teraz liczę na dziewczynke do parki.Ale jak bedzie chłopczyk to tez sie nie pogniewam a i na ciuszkach zaoszczędzę :)
Mi tez juz 30 stuknela a i urodziłam sie tez w marcu jak czytałam to chyba popularyny tutaj mamusiowy miesiac.

Co do dolegliwosci ciażowych to na razie nie odczuwam za bardzo.Moze jedynie czasem mnie nerwy ponoszą i cos tak zakłuje w podbrzuszu, a cały poprzedni tydzien miałam dziwnie drazliwe sutki, nie tyle ze bolały ale czułam ze sa :confused:

Do góry