dziewczyny a bierzecie jakies witaminki dodatkowe? Ja od kilku miesiecy juz lykam Femibion 1, dzisiaj dokupilam sobie tez Mumomege z omega 3 i omega 6
pozdrawiam![]()
Ja biorę tylko kwas foliowy, ponoć w I trymestrze nie ma zapotrzebowania większego na witaminy, jutro kupię tylko jeszcze Linocomplex NNKT, bo myślę, że kwasy omega są cenne w ciązy
I nie wiem jeszcze czy w drugim trymestrze wprowadzę witaminki, chyba jak będę miała dobre wyniki to z nich zrezygnuję bo jakoś jestem przeciwna syntetycznym witaminom.
Ale zobaczę jeszcze, ciekawa też jestem co lekarz powie

a w trakcie ciąży nabierają jędrności i dojdą do rozmiaru kształtnego małego D. Mało tego każdorazowo od 12 tygodnia zaskakują mnie swoimi wypływami mlecznymi, tak tak tak już od 3go miesiaca noszę wkładki laktacyjne ponieważ chodziła bym jak wymoczona kura
co bywa uciążliwe ale za to czuję się w 100% ciężarną.
nadrobilam wreszcie :-)
:-) ja biore witaminki dla kobiet w ciazy wczesniej tylko folik ale teraz komplet witamin z folikiem mam. uwazam ze nie zaszkodzi w dodatku ze jestem jakas oslabiona

teraz schudlam troche bo planowalismy rodzenstwo (nadwaga i tak ciut zostala) i w (o)(o) spadlo mi do 80D to ja nawet nie chce myslec co bedzie do konca tej ciazy ehhh kto to bedzie dzwigal