reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

Według mnie nie ważne czy sn czy cc ważne że dziecko rodzi się zdrowe:tak:
mamba a powiesz co jest u ciebie wskazaniem do cc?
palu ​witaj!

reklama
palu gratulacje i witamy :)
magdus super ze sie udało i jednego stresu mniej.

Ja tez rodziłam sn tyle ze dostałam znieczulenie w kregosłup i wielka ulga, ostatniej fazy porodu wogóle nie czułam.A cesarki sie boje ale jak sa wskazania albo ktos po prostu tak woli rodzic to jego wola byle dzieciatko zdrowe sie urodziło :)

wlasnie wrocilam od lekarza date porodu mam wyznaczona na 14 pazdziernik .teraz czekam na telefon ze szpitala polozniczego . i nastepna wizyta u mojego GP na 30 kwietnia . u nas troszke innym trybem idziemy niz w Polsce . dostalam jeszcze 10 tabletek duphastonu . takze ogolnie sie ciesze .mocz mam ok bo tez mi sprawdzil .

witam sie wieczornie i znikjam weszlam po pracy z torbami zakupow zjem i smigam do kapieli:tak: wizyta opisana na odpowiednim watku:tak: a dodam tylko ze moj lekarz mi wypali z tekstem ze jakos szybko mi tescior pozytyw pokazal (5 dni przed miesiaczka) i ze szybko mam objawy typu oslabienie itp ....zestresil mnie ze mam pewnie wysoki poziom hormonu co moze oznaczac blizniaki:szok: zatkalo mnie i po chwili mu powiedzialam zeby mnie nie straszyl bo u meza w rodzinie jak i w mojej byly bliznieta wiec obciazenie jakies tam jest w genach:sorry2:no tak mnie zeschizowal ze pogadam z mezem i wybiore sie na skan prywatnie na koniec lutego bo niewytrzymam :blink:

madziakowalik powiedzieli mi,że to silna reakcja alergiczna,tylko nie mam pojęcia na co bo nic nowego nie było u nas,ani jedzenia,kosmetyków,proszku itp.A wysypało go porządnie bo na policzkach,rękach i udach takie czerwone krostki.Smarujemy się specyfikami i syropek też mamy.Czekamy na poprawę.
magduś gratulacje !!!

Miałam ochotę na barszcz czerwony z buraczkami,ugotowałam,zjadłam a teraz mam mdłości...Ogólnie dziś cały dzień mnie męczą.Młody jak dziś kupkę na nocnik zrobił to dzwoniłam po dziadka,żeby zszedł z góry bo nie mogłam wytrzymać zapaszku.A gdy tylko przyszedł pobiegłam do toalety w wiadomym celu :).

"a dodam tylko ze moj lekarz mi wypali z tekstem ze jakos szybko mi tescior pozytyw pokazal (5 dni przed miesiaczka) i ze szybko mam objawy typu oslabienie itp ....zestresil mnie ze mam pewnie wysoki poziom hormonu co moze oznaczac blizniaki:szok: "

będziesz miałą dwójkę za 1 razem:)nie ma tego złego

Powiem Wam dziewczyny że mimo że jestem na koniec września to dobrze mi tu z Wami,bo wrześniówki (większość)są już ostro w temacie "rączki nóżki serduszka" a u mnie jeszcze nic:no:.Czekam niecierpliwie na wizytę w środę i myślę że jednak padnie hasło-październik
Idę wreszcie spać bo jutro i niedzielę spędzam w pracy.Dobrej nocy!

Ostatnia edycja:
Fajnie chociaż przyznam Zumba nie chciałabym na dzień dzisiejszy bliźniaków choć u mnie też w rodzinie są i każdy mi wróży. No ale jak będą to będą będzie podwójne szceście

witam z rana:tak:maz wlasnie snaiadanko szykuej to mam chwile:-) ja wlasnie teraz nie koniecznie bym chciala bliznieta....jestesmy tu sami z mezem bez zadnej rodziny znajomi maja prace i swoje obowiazki wiec nikogo do pomocy nie mam:zawstydzona/y::tak:jak by za pierwszym razem sie trafily to pewnie latwiej by bylo a teraz jest jeszcze amelkowna :tak:
no ale co ma byc to bedzie wplywu na to nie mam zadnego:-) sie okaze dopeiro i jednak pod koniec marca bo moj malzon sei nie zgadza na prywatne usg :-(twierdzi ze nie ma po co:-(

reklama
Witajcie mamusie październikowe!
Jak się czujecie tak wogóle :) ?
Mnie tylko brzuszek boli i piersi, gorzej jest psychicznie, bo w pierwszej ciąży poroniłam i teraz nie bardzo potrafie się cieszyć.... stres makabryczny. Gdybym miala jeszcze raz to przezyć to bym umarła chyba :( Trzymajcie mocno kciuki !

Do góry