reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

leukocyty są zawsze we krwi, bo to krwinki białe jeśli wychodzą podwyższone to świadczy o stanie zapalnym w organizmie, ja miałam w ciąży non stop wysokie bo miałam sprawy z zębami zabiegi i nosze aparat ortodontyczny, potem paznokieć itp., lekarz musi powiedzieć czy mocno za dużo ich jest i wtedy zleci dodatkowe badania :tak:

reklama
pepsi są leukocyty w moczu teraz patrze na wynik miał tak badanie ogólne moczu to jest barwa, klarowność, odczyn,ciężar, białko, cukier,urobilinogen,bilirubina,Nitrite,ketony i osad moczu to nabłonki płaskie, leukocyty,bakterie

agutek,ale od urodzenia już to ma powiększony układ już z szpitalu mu usg robili tylko kazali zrobić po czasie drugie usg żeby sprawdzić, czy się nie powiększa i dopiero pediatra skierował mnie na posiew moczu, to nie wiem, czy to zwykła infekcja długo trwa

Ajć.. u nas szpital ... Mój tata chory, moja druga polowa chora, ja chora i Lenka juz tez katar okropny załapała i pokasływać zaczyna :-/

my też byliśmy chorzy ja i mąż tragicznie katar na maksa, łzy kaszel, a mały tylko kaszel i łezki o dziwo jakoś lżej niż my przeszedł...ja małemu daje syrop prawoślazowy 7 części korzenia za 3zł i otrivin dla małych oraz inhalacje robiłam

reklama
Kochane powiedzcie mi jak to jest z tym usg bioderek. Na pierwszym byliśmy z Zuzią po 4 tyg. i w sumie doktor nic nam nie powedział czy jeszcze jakas kontrola ma być a położna cos mi wspominała ze w4 m-cu i sama juz nie wiem.

Do góry