reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

O tak :-D Zwłaszcza przy zmianie pieluchy :-D

:-D:-D no jak zrobiła mniam mniam to kounikuje a co:-p

Mój kacper ostatnio przychodzi i mówi " Mama zrobiłem pula, fajnie śmieldzi? No zobacz fajnie śmieldzi?":sorry2:

Liza czekaj to Hania nie moze teraz do pierwszej klasy iść:nerd:?

reklama
Lolkak :-D mniam przy zmianie pampersa na dziewczyna poczucie humoru :-D

Liza no pewnie nie ma co jej na siłe przetrzymywać kolejny rok :tak:

Malwina super Zuzia rozmawia :-)

Julka ostatnio nauczyła się mówić "Józiu" ( Józef to jej ojciec ;-) ) i biega za J po całym domu i drze sie "józiu józiu" komednia :-D

Na moje to nie mówione ze chłopcy później zaczynaja gadulic i Tymek i Kaja mowili zdaniami jak skonczyli 20 miesiec
Kaja to w ogóle ewenement hihi.

Malwina no !!!! skąd wiedziałaś ;-D tzn tak pierwsze piętnaście minut mam cierpliwość ... kolejn go popędzam a po pół godzinie biore na łapy i biegiem do sklepu

Kama to przypomniałaś mi , ze jak M bawi się z Zuzią i ją łaskocze to Zuzia mówi :":Maciej przestan!!!":-D co do Zuzi to potrafi rozróznić kształty i kolory typu niebieski, zółty, czerwony zielony:")

Rox nie dziwie się , a ja wczoraj znalazłam fajne miejsce zeby sobie Zuzia po sniegu pochodziła i moze jak wstanie z drzemki to pojde z nią , zwłaszcza ze jest tylko -5

A z innej beczki , polecicie jakieś fajne komedie jakie oglądałyscie ostatnio , polskie ???

Ostatnia edycja:
Ja tam od początku jej nie ufałam,sama stworzyła niewiarygodny obraz a potem dziwiła sie ze czesc z nas jej nie wierzyła...ja nie będe miła dla kogos kto zwodzi a pózniej wyjde na naiwną a ona za plecami bedzie sie smiała jaka to ja głupia byłam ze jej wierzyłam hehe.

reklama
Malwina, gratuluje mądrej córki.
Liza, wszystkiego najlepszego dla Mikiego z okazji 1,8 ;)
Kaama, Twoja Mała też jest niezła;)
Rox, to Twój Mały zdolny. Ja nie rozrózniam samochodów :-D

A dalej o co chodzi nie mogę połapać ;P. Ie dzisiaj do gin ;/ więc trzymajcie kciuki ;/

Do góry