reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

Przykre to. Ale swoją drogą lekarz chyba powinien od razu dać jej jakieś leki, bo to było do przewidzenia:-(

reklama
magdus1983 przykra sprawa z ta koleznaka:-( swoja droga tu na lekarzy kiepsko jest liczyc jak pierwsza ciaza to mowia ze wsio ok bpo tak ma byc jak druga to tlumacza ze kazda ciaza inna i tak ma byc:wściekła/y: ja juz sie lapie na tym ze robie czasem awanture u lekarza ze jak nie dostane tego o co prosze badan badz lekow czy co tam to zloze skarge czaem pomaga. sila mnie z gabinetu nie wyprowadzili jeszce;-) czasem sie juz trafi lekarz ktory sie tez martwi i pomoze ale wiekszosc tutaj tak juz ma:baffled::dry:
ja odprowadzilam mloda i wlasnie wsuwam 6 kanapke:szok: od rana mnie mdlilo nie mialam ochoty na jedzenie a teraz nadrabiam:-D
dziewuszki moze wybraly bysmy moderatorke badz dwie naszego podforum?? osobe-y ktora bedzie chcialasie zajac przenoeszeniem postow pod odpowiednie watki itd itp i stworzy watek z regulaminem naszego podforum zamkniety zeby wpisow tam nie robic, gdzie bedzie opisane dla nowych uzytkowniczek jak robic sygnaturke i wklejac zdjecia itp. co wy na to? moze sa jakies chetne ktore maja troche wolnego czasu i by chcialy?

Alez mi wolno dzis czas leci uh...w pracy kibluje do 19:30 :O

A mnie naszla ochota wczesniej na buraczki zasmazane mniaaam :) ale juz mi ochota przeszla...w ogole mam tak, ze te moje zachcianki to trwaja kolo 2 minut i zanim zdazylabym to zdobyc, to zachciankami przechodzi hehe :)

Czy Wam tez dziwnie niektore rzeczy smakuja/pachna? Mi np. jagody smierdza swieza ryba (??!!), a dzisiaj przygryzalam sobie suszone morele i w ustach posmak jakby po jajku, nic z tego nie rozumiem ;)

Jeszcze sie chcialam z bolem piersi Was zapytac moje drogie, czy bardzo Was bola? Bo ja naprzyklad czuje, ze sa pelniejsze/twardsze, ale bolec to mnie bola dopiero jak dotkne je mocniej. Jak Wasze sie sprawuja? ;)

azorek - popieram i apeluje, o DOBRA MODERATORKE!! jakos na sierpniowkach 2007 i grudniowkach 2010 nie do konca sobie radzily...:no:

dzieciaki wojuja, upieklam ciasteczka i tylko mnie wkurza, ze nia mamy wody... mialo byc chwilowo, a tu juz 4 godziny! tylko garnek i czajnik sobie nabralam i teraz troche lipa...:szok:
za duzo nie moge robic, bo maz sie przyzwyczai i nie bedzie chcial abym pracowala, hehe

Krak moje cycolinki mają takie same objawy jak Twoje.Smaki i zapachy mogą być całkiem inaczej odczuwalne.
Azorek ładnie 6kanapka :szok:.Ja przez 3dni chyba tyle nie zjadłam hehe.
Syneczki fajne masz te smaki.Ja w niedzielę na śledzia miałam ochotę.Rabarbar to ciężko dostać:sorry2:
A ja zjadłam prawdziwy obiadek ,po 4dniach .Mniej mnie muli ,najgorzej w nocy bo się przebudzam .I kosteczkę czekolady wciągnęłam,a teraz mam ochotę na pomarańcza :-D

A miałam się zapytać czy macie założone konto na Fb lub Nk?Fajnie byłoby się zobaczyć :happy:

Witam  Mam na imię Magda w styczniu skkończone 25 lat i synka Franka. Chciałabym do was dołączyć dziś zrobiłam test i są dwie kreseczki termin wychodzi na 15 paździenik. :) na razie brak jakichkolwiek objawów ciązowych ...

pozdrawiam wszystkie :-):-D

Ostatnia edycja:
witaj megicarpenter
user-online.png
:)

reklama
Do góry