reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

Lorelain ale mi smaka na pizze narobiłaś! Muszę zrobić na kolację. A teraz pochłaniam czekoladę milkę z ryżem mniam:-D
ja uwielbiam milke gruszkowa:) :) :)

witajcie dziewczyny

chciałabym się do Was przyłączyć :)

nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego co napisałyście ale mam nadzieję być od dziś na bieżąco

ja jestem po poronieniu we wrześniu, więc teraz trochę panikuję. Od początku jestem na L4 i na lekach.

Termin mam na 16 października :)
witaj:-D trzymam kciuki za udane rozwiazanie za 8 miesiecy:)

Witam, czy mogłabym się po cichu przyłączyć :)
witaj:tak: zapraszamy. Napisz dane to dodamy do tabelki

A ja obudziłam sie dzis z bólem szyji, nie wiem czy mnie cos przewiało czy źle jakos spałam ale nie moge głowy obracac w lewa stronę.Masakra jakaś,próbuje to jakos rozmasowac ale nie pomaga.Ale za to na razie mnie zołądek nie męczy;-)
sprobuj rozgrzac prysznicem i potem delikatnie rozmasowac i rorzuszac. Nie bierz tylko nic p/zapalnego, bo w ciazy nie mozna. Zaloz sobei szalik albo cos, aby bylo cieplutko.

Ja się dzisiaj nie źle wkurzyłam.Na spotkanie z ginem musze czekać prawie 2tyg.
Wczoraj zjadłam tylko 2posiłki ,a dzisiaj już ze 4. Teraz pałaszuję pyszną zapiekankę bolone mlask

Witam nowe mamusie :-D
przeciez 2 tygodnie to nie duzo? po co chcesz chodzic czesciej?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aguga ja też sie stresuje i odliczam dni do kolejnej wizyty, mi zostało jeszcze 10 dni

Hej dziewczyny
I ja też bym się chciała do Was przyłączyć jako przyszła mamuśka :-) Termin mam na początek października.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe ( i nie tylko) mamy;-)

Witaj :-)

witajcie dziewczyny

chciałabym się do Was przyłączyć :)

nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego co napisałyście ale mam nadzieję być od dziś na bieżąco

ja jestem po poronieniu we wrześniu, więc teraz trochę panikuję. Od początku jestem na L4 i na lekach.

Termin mam na 16 października :)

Wszystko będzie dobrze!!!

A czy jest na naszym forum jakas mama wegetarianka??:-)

Ja jestem :tak:

aguga06 ja cie prosze normalnie :tak:ja wizyte u poloznej na podstawowe badania krwi moczu i wzenie mam dopiero 1 mraca a pierwszy skan 28 marca wiec wychodzi na to ze to ja tu zeswiruje:-D mam pierwszenstwo do swirowania wy wszystki ebedziecie juz dawno po wizytach a ja nadal bede stekac jeczec i marudzic:zawstydzona/y:;-)

Witam, czy mogłabym się po cichu przyłączyć :)
Zapraszamy ale będzie fajowo jak nas będzie wielka kupa:-D

Hej dziewczyny
I ja też bym się chciała do Was przyłączyć jako przyszła mamuśka :-) Termin mam na początek października.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe ( i nie tylko) mamy;-)

Ja mam tak z całą pewnością:zawstydzona/y: Tłumaczę się tym, że to moja pierwsza ciąża, do tego nie mam zupełnie nikogo w otoczeniu kto byłby w ciąży albo miał już dzieci, więc poradzić się też za bardzo nie mogę :no:

Wczoraj zaczęłam czytać jakąś mądrą książkę o ciąży to tylko się zdołowam:baffled:
Spokojnie moja też i czasami również świruje bo to dla mnie nowość. Rano macam się czy moje cyce jeszcze bolą i głaskam brzuch z nadzieja że może ktoś mi oostuknie:tak:

Lorelain ale mi smaka na pizze narobiłaś! Muszę zrobić na kolację. A teraz pochłaniam czekoladę milkę z ryżem mniam:-D
Ja to kupiłam sobie czekoladę z orzechami i wyżarłam tylko orzechy a czekolada została dla mezula:-) hihihi

aguga06 ja cie prosze normalnie :tak:ja wizyte u poloznej na podstawowe badania krwi moczu i wzenie mam dopiero 1 mraca a pierwszy skan 28 marca wiec wychodzi na to ze to ja tu zeswiruje:-D mam pierwszenstwo do swirowania wy wszystki ebedziecie juz dawno po wizytach a ja nadal bede stekac jeczec i marudzic:zawstydzona/y:;-)
Dlaczego tak to późno wszystko się odbywa?

reklama

Azorek no to faktycznie zwracam honor i pierwszeństwo ześwirowania :-D ,ja z Bellka będziemy drugie w kolejce
Ja miałam nadzieję,że dzisiaj mnie przyjmie i najgorzej to jest się na to nastawić :angry:

Dlaczego tak to późno wszystko się odbywa?

Pewno dlatego ,że Azorek nie mieszka w Polsce .

Ja mam wielką ochotę na Fantę ,no nic mi tak nie smakuje teraz jak ten napój :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry