Krak oczywiście ze jesteś normalną. mysle ze kazda z nas martwi sie o swoje fasolki czy wszystko z nimi ok. Trzeba byc dobrej myśli i na pewno bedziesz sie cieszyć.
Zobaczyłam dziś popekane naczynka u siebie w oczach. Co może byc przyczyna? W jedynie oku czuje też takie pulsowanie? Czy to brakuje mi magnezu?
Zobaczyłam dziś popekane naczynka u siebie w oczach. Co może byc przyczyna? W jedynie oku czuje też takie pulsowanie? Czy to brakuje mi magnezu?
. Odetchnę z ulgą po 12stym chociaż całkiem bać się nie przestanę. Z Hanią to mi dopiero strach zeszedł jak mi zapłakała na porodówce
. Spokojnie wszystko przyjdzie z czasem. Do mnie w ogóle nie dociera że jestem już podwójną mamą i nie mam dziecka tylko dzieci... to już całkiem jakaś abstrakcja. Czekam na USG i może wtedy jakoś się przebije to do mojej świadomości. I nie czuj się absolutnie winna. Po prostu troszczysz się o to dzieciątko i dobrze. Jednak pamiętaj, że dla niego najlepszy jest Twój spokój i miłość ponad wszelkie zmartwienia. Co nie znaczy, że od razu masz skakać z radości jeśli tego nie czujesz i nie potrzebujesz.
Jem i jem... a najbardziej to mam ochotę teraz na kotlety mojej teściowej. Rany już się nie mogę doczekać. A jadę do niej dopiero za półtorej godziny
.
Czasami mam jakieś nieiwelkie mdłości ale tak poza tym to wszystko ok, więc pozeram co mi wpadnie w ręce. 
zamula mnie nadal wiec rano biore herbatke i ide na pare minut na balkon i troche swierze powietrze pomaga