azorek84
mama Amelii 2009
dziendobry:-)ale naskrobalyscie hehehe kto pierwszy na 100 stronie ten berek;-)
amelkowna wstala o 7 nie dala pospac ehhh muli mnie od samego rana. jak maz wstawal do pracy to juz nie czulam sie najlepiej
wiem tylko ze cycki od razu mi sie powiekszyly wtedy;-)teraz sa jak by spuchniete bola czasem rwa tak ze ciezko zasnac
muli mnie codziennie mam wilczy apetyt w poprzedniej ciazy apetytu nie mialam jakos specjalnie
amelkowna wstala o 7 nie dala pospac ehhh muli mnie od samego rana. jak maz wstawal do pracy to juz nie czulam sie najlepiej
ja poprzednia ciaze mialam bez objawow...poza brakiem miesiaczki nic mi nie dolegalo pozniej dopiero tak po 4-5 mcu zrobilam sie wrazliwa na zapachy ze w pracy byl problem ;-)i tylko jak otwieralam sklep i mylam grill takim plynem to ten plyn od poczatku samego mi zle pachnialdziewczyny które są po raz kolejny w ciąży .... przechodzicie ją tak samo jak poprzednio czy całkiem inaczej? .... ja stanowczo przechodze łagodniej, wtedy miałam wieksze objawy a wrecz masakryczne , a teraz czuje sie całkiem nieźle i martwi mnie to![]()
wiem tylko ze cycki od razu mi sie powiekszyly wtedy;-)teraz sa jak by spuchniete bola czasem rwa tak ze ciezko zasnac
muli mnie codziennie mam wilczy apetyt w poprzedniej ciazy apetytu nie mialam jakos specjalnie

ale kicham na to przynajmniej wyjdę choć na kilka miesięcy z anorektycznego wyglądu a że to moja ostatnia ciąża to tez zamierzam się nią cieszyć na maxa 

.