katrina115
Potrójna Mama
Coś na poprawę humoru - Gerber mleko następne - Tańczące mamy - Flash mob Warszawa 30.01.2012r. - YouTube
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zaza- to ja poprosze o ten snieggggkurcze wszedzie we Wloszech jest, to niesprawiedliwe, tu tez powinien spasc
![]()
moje bobo też wysoko nie kopie , zwykle w okolicach podbrzusza, jeszcze nigdy nie kopnął na wysokości pępkaLaski czy Wasze dzieci też jak kopią to tak nisko ?? Zdawało mi sie ze juz powinien być wyzej ten dzieć a ja go najczęsciej czuje w podbrzuszu o wiele nizej niż pępek... i zazwyczaj po lewej...?!?!
No chyba nie, ale ja na twoim miejscu byłabym spokojniejsza.
U mnie to nie dość że główką do dołu to jeszcze nisko i to łożysko. Prawie po każdej wizycie mam jakieś tam obawy.
Aylin nie tylko po USG ale wg OM też - jesteśmy w tym samym dniu ciąży.
Sici dzięki ja to wszystko wiem ale moja wyobraźnia intensywniej działa
Spałam dzisiaj ponad 12 godzini ledwo patrzę na oczy. Chyba tk od tego spania powieki mi napuchły :-)
Chce mi się dzisiaj na obiad zupy, ale nie mam pomysłu jaką zrobić. Macie jakieś pomysły??????
Mi też co wizytę ginka sprawdza nogi pod kątem puchnięcia i żylaków. Ciekawa jestem co powie jak zobaczy to na moich rękach po ostatnim pobraniu krwi:
Zobacz załącznik 436629
asiia - trzymam kciuki mocno.
waris - ja dopiero jutro dowiem się czy łożysko się podniosło i też żyję w napięciu od ponad miesiąca. Wierzę, że jednak pójdzie do góry i u Ciebie i u mnie.
Ja ruchy maleństwa czuję dosłownie wszędzie - raz na dole, z prawej, z lewej, na górze, po bokach też i chyba te ruchy są najmniej przyjemne bo mam wrażenie, że za chwilę boki mi rozerwie
Wczoraj na mszy się uśmiałam. Widać, że dziecko lubi muzykę. Staram pod samym chórem i dość głośno było. No tak mi wariował, że nie mogłam wytrzymać. A najlepsze, że jak zaczynałam śpiewać to przestawałCzyżby głos mamusi mu nie odpowiadał? Dodam, że jak śpiewam przy moich kotach to Gruby od razu leci do mnie i gryzie mnir po rękach. Albo koty i dziecko nie mają słuchu, albo ja niesłusznie miałam 5 z muzyki
![]()
Super
Super
I znowu jestem przeziębiona :/ już nie wiem który to raz w tej ciąży, ale teraz to na własne życzenie :zdziwko: w sobote w drodze do koleżanki postanowiłam, ze wysiądę jedną stację metra wcześniej i zrobie sobie spacerek 20-30min i co wlazłam w osiede domków jednorodzinnych i się zgubiłam, więc droga zajęła mi ponad godzine, a było już nieźle mroźnooczywiście rajstop brak :wstyd:
Super
I znowu jestem przeziębiona :/ już nie wiem który to raz w tej ciąży, ale teraz to na własne życzenie :zdziwko: w sobote w drodze do koleżanki postanowiłam, ze wysiądę jedną stację metra wcześniej i zrobie sobie spacerek 20-30min i co wlazłam w osiede domków jednorodzinnych i się zgubiłam, więc droga zajęła mi ponad godzine, a było już nieźle mroźnooczywiście rajstop brak :wstyd: