reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kama u mnie tez o zebach nie wspomina tylko jeczy ze bedzie gruby, moze i sporo wazy ale ma 78 cm.
Umi u nas tylko do gina na nfz bez problemu z nia na dzien da sie dostac a tam maskara
Kasiek do mnie etz pozno przyjdzie wiosna:tak:
Co do wagi mi jeszcze 4kg zostalo po ciazy

reklama
anetka nie tylko tobie przybyło:sorry2:
kaamaa ooo:-D miło że ktos przeszedł podobną drogę:-p
Anula u nas do dentysty na NFZ czeka sie tydzien, a do gina to nie wiem bo nigdy nie byłam:-p

Anetka,Umi nie tylko Wam :-D mnie też mnie też :zawstydzona/y:

Anula jak zacznie raczkować, chodzić, biegać to mu spadnie waga :tak: Julka też zawsze "kwadratowa była" :-D a teraz jest w miarę "normalna".

Umi ja po ciazy bylam u gina na NFZ po tabletki bo tak prywatnie chodzilam
Kama on na buzi normalny tylko cialko :-Draczkowac juz zaczyna;-)lubi zjesc ma to po mnie tle ze ja bedac dzieckiem chodzilam sucha jak patyk
Maly wstal,juz jedna drzemka pol godz wykorzystana, zostala jeszcze jedna:sorry:

Melduje się ledwo ledwo..
Wczoraj co 15 min wmiotowałam do tego dostałam okres ,cały dzien nic nie jadłam...masakra.

Dzisiaj zjadąłm i siedzi w srodku ale si strasznie słabo;(

W ogóle dawno sie nie wazyłam ,dzisiaj wchodze na wage i schudłam 3 kg ,jeszcze conajmniej 3 i bedzie ok;)
Teraz ide sie połozyc bo az dłonie mi dretwieja;(

Malwinka extra fryzura...juz z warkoczem bedzie ciezko;P

Ostatnia edycja:
Malwina i ja podpiosuję się pod słowami koleżanek - ślicznie w nowej fryzurce ! super ! Zazdroszczę ze Zuu ci tak wysiedzi na kolanach ...mój by był juz wszedzie tylko nie u mamy na kolanach ....

Milenaaaa witaj ! bo nie miałam okazi jeszcze Cię przywitać. Gratuluję dzidzi ... i mam pytanko ... wszystkie zdjęcia podpisujesz "DupCia DupCia" :baffled::rofl2::-D

kamaaa to fajnie ze macie juz cieplej :-)
vegas współczuje:-( mam nadzieję ze Bisiowi przejdzie
kama a ja nie słyszalam o siatkach dla ciężarnych :-p całkiem serio.. myslałam ze w ciązy to można jeść co się chce i ile sie chce :-p
malwina w tej fryzurce i rozp własach Ci o niebo lepiej :-)
anulaaa 9 kg to moje ważyły mając pół roczku.. nawet ponad 9 :-) a Vi jaka szczuplutka sie zrobiła.. masz rację ze nie ma co się tym przejmowac:-)
dorotar&&&&&&&&&&&&
milena ładniutka jesteś :-)

rox :-D:-D:-D:-D rozwaliłaś mnie z tym "DupCia DupCia" :-D wcześniej nawet nie zauważyłam :-p

umi,kama to chociaż nie jestem sama, miło :-p

Byłyśmy z Zuzia na zakupach i na dworku jest tak przyjemnie ze do domu nie chce się iść ale obiad musiałam zrobić

Dziękuję za miłe słowa , już kiedyś miałam taką fryzurkę i M mnie namówił żebym zcieła

Sali z warkocza nici hehe

Rox to fakt trochę siedziała u mnie na kolanach a później leżała na posadce:)

Hehe dobre Dupcia Pupcia:-D

reklama
Ja to pierwsza zauważyłam;P

Hmm ze ona dupcia to widac ale dzidzia...jeszcze płci nie widac;))ALE DUPCIE tak czy tak ma;))

Do góry