reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2011

jeszcze nie zaczelysmy pneumo, bo wszystcy zaprzyjaznieni pediatrzy nam radza, zeby to po 1 urodzinkach zaczac, jesli mala nie ojdzie do zlobka wczesniej, a my nie wiemy co robic ;/ i badz tu czlowieku madry ;/

?

to chyba ze względów oszczednościowych gdyż te szczepionki to tania sprawa nie jest...wielu rodziców nie stać na tak drogie szczepionki i pediatrzy mówią że później tez dobrze zaszczepić...(lepiej późno niż wcale)..ale przecież dziecko zawsze może zarazić się pneumo...oczywiście jak pójdzie do przedszkola to jest większe prawdopodobieństwo...ale teraz też przecież się z dzieckiem wychodzi...do sklepu, przychodni itp.
Im mniejsze dziecko tym ciężej by przechodziło zachorowanie na pneumo...

Ssabrina mój zjada mieszanie mleko(moje+MM) je 6-7 razy na dobę 120-150 ml...ale on zachłanny jest;)))

reklama
hej
kati jak coś to mogę ci pocztą wysłać albo kurierem ;-) tylko jakby co musisz mi dać znać najpóźniej do 28 marca bo 30 marca wyjeżdżamy już do PL i mogę nie zdążyć kupić ,no i Libero kosztuje ok 50 nok za paczkę :tak:
dziewczyny współczuję grzyba , u mnie też wilgoć lubi siadać na oknach zwłaszcza po nocy jak rolety podciągnę , ale u nas okna stare , mamy nadzieje że na wiosne właścicielka zrobi remont i wymieni okna bo masakra jak się pleśń wkrada przez te szpary :szok:
Sabrina no moja też mi się wydaje że je mało i w końcu zaczełam sobie notować godziny karmienia i ilość zjedzonego mleczka to wyszło ok 700ml na dobe ,no ale przeważnie je właśnie ok 100ml na raz , więcej to tylko na noc na śpiocha jak ją karmię

monial ja mam cellulit na pośladkach i wewnętrznej stronie ud... nie mogę się zebrać do ćwiczeń

onanana- nam przyjdzie niedopłata 1000zł za prąd mogę się założyć, ostatnio mieliśmy 800zł, tyle,że na miesiąc płaciliśmy 56zł, a teraz płacimy 80zł ale dziecko jest prania więcej itp... A to co pół roku jest rozliczenie

Spacerek zaliczony, ale mamę wyyyywiaaaałoooo!!
dziewczyny znalazłam w skrzynce ulotkę z Reala, od 23.02 jest promocja Pampers acyive Baby Mega paka 3- 186 szt., maxi (chyba 4)-162 szt.za 99,95 zł. opłaca się? Wychodzi niby 54 gr.za szt.to dobra cena! W promocji też bedą Sleep & Play, widzę że mają tu swoich zwolenników i przeciwników, ja sama jeszcze nigdy nie stosowałam, cena 49,99zł za 2 op. (4- 50 szt.). Widzę, że jest też dużo ubrań, zabawek i kacesoriów dla dzieci. Chyba się wybiorę na łowy pojutrze :-)
Moniaaal ja miałam straszny w ciązy na udach, ale zszedł, teraz taki 2 stopnia (czyli jak zwykle), ale nie inwestuje w żadne zabiegi i drogie kremy.
Maggipka ja mojego Artura też szcepiłam takim zestawem, 2 tura była w zeszłym tyg.w środę i b.ładnie zniósł, nawet stanu podgorączkowego nie miał, tylko może więcej kupek od rota :-)
Współczuję wam dziewczyny tego grzybka, jak już się wda, to rzeczywiście chyba lepiej z grubej rury go potrakotować i tynki ściągać.

Ssabrinaa ja tez notuje kiedy i ile Kinga je i wychodzi mi ze je ok 6-8 razy na dzien i w sumie ok 700-800 ml w zaleznosci od dnia. Widze ze wychodzi na to ze calkiem sporo je jak na swoja wage (4kg) ale jak jest glodna to co mam zrobic :sorry: Na raz tez przewaznie zjada 100 ml tylko w ciagu dnia dosyc czesto upomina sie o jedzenie.

angum do kiedy jest ta promocja?

Dziewczyny, czy któraś z was ma grupę krwi dziecka? U nas w szpitalu nie robili...

andrzelika u nas robili, ale niestety nigdzie nie napisali tego w papierach i teraz nie wiem czy nie trzeba powtórzyć, bo jak nie jest coś na papierze to wiadomo, jakby nie było wcale

Ostatnia edycja:
reklama
i my po spacerku oj tak u nas też wiej ale cieplutko słonko nadrabia:tak:
andrzelika muszę sprawdzić sama nie wiem, a czy ty swojemu małemu dajesz jeszcze Bebilon bo mam puszkę Bebilonu 400g mogłabym ci wysłać za darmo szkoda mi wyrzucać jak jesteś zainteresowana to pisz na priva:tak:

my nie mamy w książeczce grupy Liwii oznaczonej, wpisanej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry