reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witajcie kochane :-) przepraszam za brak uprzedzenia o chwilowym zniknięciu ale juz jestem
lumina cieszę się ogromnie że wróciłaś i jak widzę w świetnej formie, ściskam gorąco
witaj alex
Ani@k dzięki tobie od razu na mój suwak popatrzę bo nawet nie wiem co tam nowego się pojawiło :zawstydzona/y: no i oczywiście specjalnie dla ciebie niusy od Misi - oczywiście szaleje a że byłyśmy w odwiedzinach u moich rodziców to i babcie i swoją przyszłą chrzestną czyli moją siostrę trochę poszturchała i pokopała
na specjalne życzenia biondy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Muma jak się czujesz?

Lumina ale rok się dopiero zaczął!!! Jak zajdziesz w ciążę i w marcu test pokaże II to powiesz że kiedy zaszłaś? w połowie? nie, no na początku roku!!!:tak::-)
Lopop ja czekałam na moją pierwszą ciążę 8 m-cy...dłużyło mi się niemiłosiernie!!! Założenie Mumy nadal aktualne - wiosna jest nasza!!! Innej opcji nie widzę :tak: I takie małe porównanie - jak się czeka na spóźniony autobus, pociąg etc. to nie ma siły aby w końcu nie przyjechał!!! Tak samo będzie z ciążą &&&&&&&&&&&&&&
Zuzanka wątek wspaniały!!! Gdz\ie Ty takie rzeczy znajdujesz???
Kasia.natka Ło matuchno!!! Akrobatka nasza :* teraz nie tylko cmokam w brzuszek ale i wirtualnie kładę dłoń - niech mnie kopnie Misia :* Dziękuję za relację ;-) i częściej proszę :tak: (poza tym wiem że w piątki Ci się info na suwaku zmienia:-p) taka bystrzyca jestem ;-)
Muma jakieś wieści od Fasola????
Bionda, Brzózka co z Wami???
Katiuszka a u Ciebie??? Musisz wcześniej z pracy zacząć wracać ;-)
Alex od 8 marca dzieli nas rzut beretem:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bzzzz a Zuzanka to chyba Cię tak wymęczyła że nie masz sił się pokazać na schizkółku;-) pooowiadaj o "tych" pięknych dolegliwosciach...
Kok.o &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!

Kasia.natka Ło matuchno!!! Akrobatka nasza :* teraz nie tylko cmokam w brzuszek ale i wirtualnie kładę dłoń - niech mnie kopnie Misia :* Dziękuję za relację ;-) i częściej proszę :tak: (poza tym wiem że w piątki Ci się info na suwaku zmienia:-p) taka bystrzyca jestem ;-)
kochana ja też niby wiem że w piątki się zmienia ale sama widzisz...;-) wirtualny kopniaczek dla cioci Ani@k ---~~>>

oj kasia.natka to masz wesoło już w brzuniu :-)również Was obie wirtualnie tulę ;-)
Ani@k ja siedziałam ostatnio w domku i znalazłam,bo patrzyłam trochę dalej co na forach piszą dziewczyny :-)Bionda pewnie z małżem szaleje :-D:happy2::cool2:więc jej nie przeszkadzajmy :-D a bzzz na pewno nie wymęczyłam :-p:blink:

hej Kobietki:)
ja jak zwykle najpóźniej się zjawiam :wściekła/y:chociaż nie...biondy jeszcze nie było!!! nie jest tak źle:-D A ja leżę i miauczę...ale nie tak jak Wy...najadłam się jak bąk!!!!! i ledwo żyję!!!! :baffled: muszę chyba zmienić pory jedzienia, bo o 20-stej to trochę za późno jak na taaaaaki obiad!!!! chyba, że pójdę w ślady kok.o i po obiadku albo na eMa albo na trening;-) ale w moim przypadku pozostaje to pierwsze, bo mnie zaciągnąć na jakieś ćwiczenia graniczy z cudem:tak: leniuch jestem i kropka:-)
No a u nas przytulanka rozpoczęte, trochę za wcześnie, ale z tym moim cykle to nic nie wiadomo, wolę nic nie przeoczyć;-) ale i tak pewnie w tym miesiacu jeszcze fasola nie zmajstrujemy, bo nie mam jeszcze tabletek na ten mój nieszczęsny progesteron. A no własnie!!! zapomniałabym o najważniejszym...dzwoniłam do kliniki umówić się do lekarza na sobotę, ale nie ma już miejsc, dlatego idę w środę. No zobaczymy co mi tam wyszuka:confused:
kok.o, Ty jako nasza przewodnicząca na Schizkółku, no i ogólnie bardziej zorientowana w tych mykach internetowych, poradź mi jak ja mam tej Kasi, o której Wam pisałam, powiedzieć jak i gdzie ma nas znaleźć...:baffled: bo chce z nami pisać, ale nie wie gdzie jesteśmy. Ona jest początkująca, widzę to w jej awatarze i pewnie dlatego nie bardzo się orientuje co i jak.

bzzz, nic się nie martw tylko relaksuj kochana. Czas do wizyty szybko minie i będzie wszystko dobrze. A jak się sprawa z tą Betą rozwiązała, bo chyba przegapiłam?
POstaram się słowo...ale to nie jest takie proste :sorry2:
a co do bety nie przegapiłaś bo już jej nie powtarzałam ....
bzzz - nie jesteś sama ze schizą.. Mnie boli cały czas brzuch troszkę jak na @ i się boję, że za długo już .. (.)(.) też bolą mnie mniej, właściwie tylko rano.
Jutro idę prywatnie na usg - muszę po prostu choć wiem, że pewnie nie będzie jeszcze serduszka. Chociaż się dowiem , że na pewno w macicy mieszka, mam nadzieję. We wtorek mam gina i uciekam na zwolnienie. Także jeszcze dwa dni ziewania w pracy przede mną
miło mi że nie tylko ja schizuję ... od razu mi lepiej na umyśle:dry:
Zuzanka, Bzzzz no aż mi przykro że nie wiecie/pamiętacie o co kamman w konkursie
przykro mi ... niech mnie ktoś oświeci?!:nerd:

ani@k, Kochana!!!! proszę nam się tu nie smucić!!!! takie życie, raz słoneczko, raz deszczyk;-)wszystkie chyba przechodzimy te wzloty i upadki, ale przecież kobitki silne jesteśmy i zawsze się podniesiemy, a z najgłębszych dołów też się wygrzebiemy!!!! Jak Ci smutno, to wyżal się ile możesz, my Cię tu pocieszymy jak tylko umiemy i nie ma rady, musi być lepiej:tak::-)

Muma, daj znać zaraz jak było na wizycie!!! Trzymam kciuki &&&&&& napewno fasol siedzi sobie wygodnie tam gdzie jego miejsce!!!nie martw się Kochana za zapas, bo to ani Tobie ani dzidziowi to na dobre nie wyjdzie. Ale pewnie, jak masz być spokojniejsza, to niech Cię lekarz obejrzy:tak:

reklama
Czesć i czołem :-)

No, ja juz po spinningu, troche pizzy spaliłam:-)
Muma !!! a gdzie relacja z dzisiejszego prywaciarzowego usg ??? :confused:

Ani@k
:* :*

katiuszka - priv ;-)

zuzanka i bionda (i Brzózka chyba też :confused:) teraz najbardziej zapracowane są :-D biondzie mam nadzieje dysk nie wypadł przez to chyśtanie... coś sie nie odzywa... bionda!!! może pod prysznicem spróbujcie, od razu hydromasaż będzie :-D:-D

Do góry