reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
AGUSINKA jak nacisniesz " odpowiedz" to u gory okienka masz full ikonek i w drugim rzedzie 13 ikonka od lewej jest na wrzucanie fotek i potem jak wybierzesz to naciskasz wgraj pliki i po problemie:)))

ja tez se idem bo mi lapciu zdycha a po ladowarke daleko tak wiec se ide do jutra:))) mowie dobranoc i buziaki sle :)

A no jest takie znalazłam nawet tylko ze kolo rozmiaru ni sie wykrzyknik pokazuje

i znalazlam :) i wstawilam juz zmniejszylam rozmiar troche

Ostatnia edycja:
Agusinka- ja jestem fanką marki Babydream od początku:tak:- ich pieluszki mi odpowiadają najbardziej.Tak samo i chusteczki różowe hipoalergiczne i te zielone z oliwką,olejek do kąpieli,krem do pupy- wszystko to jest ok. dla mojej alergicznej Amelki.Uważam,że stosunek ceny do jakości tej marki jest bardzo w porządku:tak:.Pieluchomajtek jeszcze nie używamy- na razie zwykłe pieluszki wystarczają.Może jak zaczniemy nocnikowanie,to zobaczymy.Mleka jeszcze nie kupowałam i chyba na razie nie kupię,póki co to ten HIPP stamtąd mi przypasował.Ale kupiłam kaszkę mleczno- bananową- kartonik 5 zł:).I jest dobra- próbowałam;-):-p:-D.
A co do smaku mleka,to nie dziwię się Dawidowe,że po "1" nadal się z szoku smakowego nie możesz otrząsnąc.Im "młodsze " mleko,tym bardziej modyfikowane- ja pamiętam,jak kupiliśmy paczke "1" Gerbera ,jak Amelka była malutka .I zastanawiałam się,czy to wszystkie te mm takie okropne i smierdzące,czy tylko ten Gerber:-D.Ale wyższy numer,tym bardziej mleko zblizone do "normalnego".To "3",które teraz pije,czy to Nan,czy Hipp,to jak zwykłe mleko pełne w proszku,tylko ma dodane te wszystkie witaminy itd.Próbowalam i jest ok- nawet Maks kiedyś do kawy sobie wziął,jak mleka nie było w domu:-D.Jakieś nalesniki,budynie itp. tez przygotowuję na zwykłym mleku- nie ma sensu poddawać mm obróbce termicznej,bo traci dużo swoich dobroczynnych właściwości.Mam jeszcze ochote spróbowac swieżego mleka z mlekomatu- nie do picia,tylko,żeby jej domowy twarożek zrobić.Ale zawsze zapomne kupić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Ida- trzymam za słowo:-D:tak::-p.Zaszalejemy;-):-D.Raz miałam okazję takich panów oglądac ,na pikniku firmowym i było super:-D.
Dziulka- ciesze się,że z Leane już wszystko ok.i jej przeszło:tak:."Manga" mi sie podobuje:-D:tak:.Fanka Japonii ci rośnie?;-)
Tę tablicę mamy od jakiegoś czasu i Amelka tez lubi na niej rysować:tak:.W zasadzie to i ona i kartki papieru równo.To mmi przypomniało o jednym:
Siostra miała mi podesłac przepis na zrobienie pasteli dla dziecka z kredy kolorowej.Bierze się kredę i zanurza na noc w roztworze cukru.Lepsza ponoc ta kreda do tablicy,niz do malowania po asfalcie,bo cieńsza.Tylko proporcji cukru do wody nie pamiętała.Jak wreszcie znajdzie,to się podzielę:tak:

Dzien dobry!

404900_175984725848768_152007878246453_274825_2131111033_n.jpg

moriam- dosłownie zalałaś mnie potokiem słow:-D:-D:-D.Dzień dobry:-).
U nas słonko i ciepło.Chyba czas budzić Królewne i na spacerek się zbierac,bo szkoda takiej pogody:tak:

Dzień dobry niedzielnie :-)

Happy
, dwa razy próbowałam dodać sobie Justynkowego mleka do kawy i zawsze kończyło się tak samo - kawa sie warzyła. Jakie mm dodawał Twój M.?

Dawidowe, no właśnie z tym PiP jest problem, bo promocja na gerbera nie obejmuje sprzedaży internetowej... A szkoda. A mleko 1 jest rzeczywiście fuuuj!

Dzień dobry Moriam :-) Pisałaś niedawno o tych targach we Wrocławiu - nawet nie wiedziałam ze się odbywało coś takiego!! A niedawno do Ciebie dzwoniłam bo potrzebowałam porady i... się nie dodzwoniłam :-( Mam nadzieję że nie zmieniłaś numeru? Nikt nie odebrał....

reklama
Do góry