reklama
Agusinka- ja jestem fanką marki Babydream od początku
- ich pieluszki mi odpowiadają najbardziej.Tak samo i chusteczki różowe hipoalergiczne i te zielone z oliwką,olejek do kąpieli,krem do pupy- wszystko to jest ok. dla mojej alergicznej Amelki.Uważam,że stosunek ceny do jakości tej marki jest bardzo w porządku
.Pieluchomajtek jeszcze nie używamy- na razie zwykłe pieluszki wystarczają.Może jak zaczniemy nocnikowanie,to zobaczymy.Mleka jeszcze nie kupowałam i chyba na razie nie kupię,póki co to ten HIPP stamtąd mi przypasował.Ale kupiłam kaszkę mleczno- bananową- kartonik 5 zł
.I jest dobra- próbowałam;-)
.
A co do smaku mleka,to nie dziwię się Dawidowe,że po "1" nadal się z szoku smakowego nie możesz otrząsnąc.Im "młodsze " mleko,tym bardziej modyfikowane- ja pamiętam,jak kupiliśmy paczke "1" Gerbera ,jak Amelka była malutka .I zastanawiałam się,czy to wszystkie te mm takie okropne i smierdzące,czy tylko ten Gerber
.Ale wyższy numer,tym bardziej mleko zblizone do "normalnego".To "3",które teraz pije,czy to Nan,czy Hipp,to jak zwykłe mleko pełne w proszku,tylko ma dodane te wszystkie witaminy itd.Próbowalam i jest ok- nawet Maks kiedyś do kawy sobie wziął,jak mleka nie było w domu
.Jakieś nalesniki,budynie itp. tez przygotowuję na zwykłym mleku- nie ma sensu poddawać mm obróbce termicznej,bo traci dużo swoich dobroczynnych właściwości.Mam jeszcze ochote spróbowac swieżego mleka z mlekomatu- nie do picia,tylko,żeby jej domowy twarożek zrobić.Ale zawsze zapomne kupić

.
Ida- trzymam za słowo

.Zaszalejemy;-)
.Raz miałam okazję takich panów oglądac ,na pikniku firmowym i było super
.
Dziulka- ciesze się,że z Leane już wszystko ok.i jej przeszło
."Manga" mi sie podobuje
.Fanka Japonii ci rośnie?;-)
Tę tablicę mamy od jakiegoś czasu i Amelka tez lubi na niej rysować
.W zasadzie to i ona i kartki papieru równo.To mmi przypomniało o jednym:
Siostra miała mi podesłac przepis na zrobienie pasteli dla dziecka z kredy kolorowej.Bierze się kredę i zanurza na noc w roztworze cukru.Lepsza ponoc ta kreda do tablicy,niz do malowania po asfalcie,bo cieńsza.Tylko proporcji cukru do wody nie pamiętała.Jak wreszcie znajdzie,to się podzielę

A co do smaku mleka,to nie dziwię się Dawidowe,że po "1" nadal się z szoku smakowego nie możesz otrząsnąc.Im "młodsze " mleko,tym bardziej modyfikowane- ja pamiętam,jak kupiliśmy paczke "1" Gerbera ,jak Amelka była malutka .I zastanawiałam się,czy to wszystkie te mm takie okropne i smierdzące,czy tylko ten Gerber

Ida- trzymam za słowo

Dziulka- ciesze się,że z Leane już wszystko ok.i jej przeszło

Tę tablicę mamy od jakiegoś czasu i Amelka tez lubi na niej rysować

Siostra miała mi podesłac przepis na zrobienie pasteli dla dziecka z kredy kolorowej.Bierze się kredę i zanurza na noc w roztworze cukru.Lepsza ponoc ta kreda do tablicy,niz do malowania po asfalcie,bo cieńsza.Tylko proporcji cukru do wody nie pamiętała.Jak wreszcie znajdzie,to się podzielę

dobranocka
podwójna październikówka!
Dzień dobry niedzielnie :-)
Happy, dwa razy próbowałam dodać sobie Justynkowego mleka do kawy i zawsze kończyło się tak samo - kawa sie warzyła. Jakie mm dodawał Twój M.?
Dawidowe, no właśnie z tym PiP jest problem, bo promocja na gerbera nie obejmuje sprzedaży internetowej... A szkoda. A mleko 1 jest rzeczywiście fuuuj!
Dzień dobry Moriam :-) Pisałaś niedawno o tych targach we Wrocławiu - nawet nie wiedziałam ze się odbywało coś takiego!! A niedawno do Ciebie dzwoniłam bo potrzebowałam porady i... się nie dodzwoniłam :-( Mam nadzieję że nie zmieniłaś numeru? Nikt nie odebrał....
Happy, dwa razy próbowałam dodać sobie Justynkowego mleka do kawy i zawsze kończyło się tak samo - kawa sie warzyła. Jakie mm dodawał Twój M.?
Dawidowe, no właśnie z tym PiP jest problem, bo promocja na gerbera nie obejmuje sprzedaży internetowej... A szkoda. A mleko 1 jest rzeczywiście fuuuj!
Dzień dobry Moriam :-) Pisałaś niedawno o tych targach we Wrocławiu - nawet nie wiedziałam ze się odbywało coś takiego!! A niedawno do Ciebie dzwoniłam bo potrzebowałam porady i... się nie dodzwoniłam :-( Mam nadzieję że nie zmieniłaś numeru? Nikt nie odebrał....
reklama