reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam
dzieki wyszaleniu się z dziadkiem Laura pospała do 6,25 a nie jak zawsze do 5. TYlko że jak wstawała o 5 to sobe jeszcze leżałśmy, smiałyśmy się kopałasmy się itp ;-) a teraz otworzenie oczu i zryw na nogi. A teraz od godziny śpi.
Dziś jeszcze niunie obserwuje i raczej jutro do żłobka i do pracy.

Dziulka to dobrze że małej już wszystko przeszło i zaczyna jeść.
A chrupki pomidorowo ziołowe to jakieś znanej firmy?

happy mimo wszystko jakoś nie kori mnie na próbowanie. Pozostane przy normalnym z butelki i kartonu. Kaszki babydreama też kupuje i mojej smakują bardzo zwłaszcza bananowa. TYlko ja kaszke ma tylko jako dodatek do wieczorenego mleka. Łyżeczka na gęsto nie przejdzie.
a co normalnego mleka to ja nigdy nic nie robiłam na mm dla małej, je normalne jogurty, naleśniki (tu akurat powiedzmy że je), piła kakao robione i z kartonika danonana. A od momentu jak wiem że nie ma alargii na białko napenwo to już wogóle nie pekam.

moriam mniam hmmm kawe pije raz na rok ale ta zachęca. POlecam kawe i wsypać kilka pianek marszmalow (nie wiem jak się pisze).

dobranocka też patrzyłam na internet i nie ma promocji. Teraz patrze czy PiP jest jeszcze obok Ikei i chyba pojade na zakupy tylko nie wiem czy dam rade przewieźć krzesłko z seri Mamut. A jazda jest niestety z przesiadka. Jezcze zadzwonie pousmiechac się do kolegi ale on wiecznie zagoniony zwłaszcza że tydzien chorował i musi wszystko w firmie nadgonic no i mieszkanie szykuje bo robotnicy co chwile coś chca.

reklama
Efa to włącz reflektory to i ja pomyje ;-).

Goście poszli, dziecie poległo a ja zabrałam się za cole.

Zapas mleka mm jak na wojne a i podobno dziadkowie też na wojne nakupili. Moj przyjaciel zajechał z krzesełkiem z ikei czerwonym po swojej córce a ponieważ była żona nie chce mu dawac czesto córki wiec posiedziała na nim kilka razy zanim wyrosła. Jeszcze kupił jej wielkie organy Hello Kity i czuje się jak w kościele albo na ulicy gdzie wszyscy trąbią.

oj tam oj tam:-pmastbidemjuzik oglądam bo mają wystepować znajomi, tylko za chiny nie wiem w którym odcinku i oglądam wsio jak leci:dry:
wczorajsze imieniny wporzo, ja prowadziłam więc bez % ale nadrobiłam wieczorem do filmu;-)
jutro M do pracy, niunia do babci a ja korkuję (teoretycznie:dry:) więc jak sie wyrobię to koło południa pewnie wpadnę I MAM NADZIEJĘ ŻE BĘDZIE Z KIM POGADAĆ:-)

reklama
Hej dziewczyny ciszaaaaa no niema co jutro poniedziałek Jula tydzień nie chodziła bo miała katar więc chodziłyśmy w piżamce do 9 a tu trzeba będzie znów się szykować Do Amelki rano przychodzi babcia bo jej jeszcze trzeba cały tydzień w domku siedzieć a Ja po przedszkolu śmignę do rosmana i zobaczymy co znowu tam nakupię...

Do góry