Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam się wieczorkiem.
Melduję, że wróciłam z podróży zmęczona jak dawno nie;-)
Melduję, że wróciłam z podróży zmęczona jak dawno nie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieje że to kiedyś przejdzie. Ogólnie jak tylko oddam porcelanie co mi siedzi na żołądku to czuję się o wiele lepiej. I to chyba nie jest kwestia witamin (jeszcze nie biorę) ani kwasu foliowego (eksperymentowałam nie biorąc go kilka dni). Taka to już natura. Organizm musi się przyzwyczaić i tyle.
ja wczoraj na kolacje wchlonelam pikantna fajite i zyje bez rewelacji jelitowych wiec ja juz tfuuu tfuuuu zdrowa ( przepraszam za oplucie monitorow;-))
choc lenia mam niesamowitego
mam taka kolezanke jak mnie widzi to od razu nie zadne tam czesc co slychac tylko pach lapa na brzuch i mizianie
jeszcze inaczej jak ktos sie zapyta a nie tak brutalnie
a z tym karmieniem piersia to tesciowa baardzo chciala zawsze byc przy tym
ja nie czulam sie z tym komfortowo i zawsze odmawialam bo niebardzo podoba mis ie wizja wywalonego cyca i kogos przyglaajacemu sie jak moje dizecie zjada posilek
mam detektor więc dzięki niemu wiem że dzidziuś czuje się dobrze a poproszę o usg za 2 tygodnie co by nie denerwować lekarza
Myślę że usg co miesiąc w zupełności mnie zadowoli (teraz tak mówię
). Poproszę o kontynuację zwolnienia, o przekaz na badania który zapomniałam na ostatniej wizycie z biurka zabrać, o zaświadczenie że jestem w ciąży (indywidualny tok nauczania) i co najważniejsze dziś założę kartę ciąży. Tutaj jest taka praktyka ze nie lekarz zakłada a przed wizytą idzie się do zabiegowego na pięterko tam na miejscu położna waży, bada ciśnienie, pyta o samopoczucie, ogólnie pozytywnie nastraja, i uzupełnia kartę, i tak przed każdą wizytą. Następnie z kartą ciąży i kartą pacjenta śmigamy do lekarza.
zaraz będę z Wami ponownie.marand - mi wszyscy współczują i się zamartwiają jak my sobie poradzimy![]()

Sandy witaj, jak zwykle na posterunku z rana :-)
ja natomiast obudziłam się zmęczona, bo całą noc chodziłam po jakimś starym mieście w którym się zgubiłam, przeplatane z nowoczesną architekturą stare średniowieczne domostwa. koszmar jakiś.