reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
jestem!

kahna - jaki wypadek? chyba muszę na jakieś wiadomości przełączyć:baffled: co do sutka to nigdy nie słyszałam, możesz zapytać lekarza, nie zaszkodzi.

kasiek- super!

ja wczoraj zasnęłam o 20:30 :szok:.

musze kurtkę męża wymienić bo za małą kupiłam, zapomniałam o jego tłuszczowej ciąży chyba :-D

Jupi!!! Nie było gorączki!!! :-D:tak:

Do nas przybyła...:-(
Jas gorączkował w nocy , pokasłuje i dzisiaj zwymiotował. Zamówiłam wizytę domową:(
Przepraszam Dziewczynki że nie nadrobię i nie piszę za duzo ostatnio ale brak weny i głowa pełna sprzeczności ze zrozumiałych powodów. buziaki pózniej usiąde z kawką to może mi się coś uda skrobnąć

Hej:)

Kahna wlasnie szukam jakis wiesci o tym wypadku:(
[*]

Zyrraffko wspolczuje tak wczesnego wstawania;/ mezowi troche tluszczyku pewnie po zimie zostalo:)

Adorea moja Amelia rowniez nie spi juz w dzien od prawie tygodnia, ale mam ten plus ze zasypia chwile po 19 i spi do 7 lub 8:) choc niepowiem zebym wolala drzemki w dzien...

Perfecta zdrowka! mam nadzieje ze sytuacja sie poprawi!

OLU z całego serca wam gratuluje!!!!!!!

zyrraffka
u mnie pobudka o 6 to codzienność :-) Olce coś sie poprzestawiało. super rzeczy kupiłaś dla dzieci
nadika trzymam kciuki!!!
Kasiek to super że gorączki nie było :biggrin2:
Perfecta mam nadzieje że to nie początek choroby... zdrówka dla małego a dla Was jak najszybszego rozwiązania kłopotów i nie smutaj się więcej...
Kahna możesz skonsultować ale już proszę nie doszukuj się jakiejś poważnej choroby ;-);-) a z tymi dziećmi to straszna tragedia- nie wyobrażam sobie tego
Adorea jejku bardzo dużo twój synek mówi.. moja tylko parę słów, no ale pocieszam się że kiedyś będę chciała żeby w końcu przestała tyle mówić ;-);-)
Agi miłego urlopiku
przepraszam że wszystkim nie odpisuję

Jeju jak ja rzadko piszę jakoś tak weny mi brak. na szczęście pogoda się zrobiła. więc będzie można się lżej ubrać i nastrój się poprawi.
U nas słowo: jajko i parówki są zakazane :-) bo jak usłyszy to musi mieć natychmiast- a nie zawsze jest :-) parówki kupuje te z sokołowa co mają93% szynki.
U nas dziewczyny też chorowały, niby przeszło ale nadal jakieś takie niewyrazne.

Olka niedługo skończy pół roku- jak ten czas szybko leci... już nie pamiętam jak była mała :-) zrobiła się boska i bardziej kumata. jest sprytniejsza niż zuza w tym samym okresie i wydaje mi się że szybciej zacznie chodzić :-) zaraz jakieś zdjęcia wkleje na zamkniętym

Ostatnia edycja:
Witam w tą depresyjną pogodę.

Zyrafka-dzień dobry. Współczuje pobudki :)
Kahna- takie to dziwne ,że dopiero zauważyłaś.Może idz do lekarza a nie w necie szukasz.
Kasiek- super!!!!!!!!! Gorączko precz!!!!!! Buziak dla Was :*
Percia - zdróweczka dla Jasia. Buziaki i ściskam :*
Liza- witaj mordeczko. Ja też się dzisiaj dennie czuje. Włąściwie to mam cały tydzień taki.
Leń straszny, nic mnie nie cieszy, jakaś deprecha mnie dopadła. Niech już ta wiosna przyjdzie...
A jak tam dzieciaki? Zdrowe? I co wymyśliłas ze szkołą, posyłasz w tym roku?
Mimi- zdrówka dla dzieci. Faktycznie ten czas leci. Matko już Olciek pół roku ma. Masakra. Pozdrawiam i pisz częściej.

A przypadkiem nasza Andzia nie ma dzisiaj urodzinek?

Do nas przybyła...:-(
Jas gorączkował w nocy , pokasłuje i dzisiaj zwymiotował. Zamówiłam wizytę domową:(
Przepraszam Dziewczynki że nie nadrobię i nie piszę za duzo ostatnio ale brak weny i głowa pełna sprzeczności ze zrozumiałych powodów. buziaki pózniej usiąde z kawką to może mi się coś uda skrobnąć

biedny Jasiulek, dużo zdrówka, napisz co lekarz stwierdził

liza- ja też mam jakąś pogodowego dołka. poza tym nieciekawie się czuję, już nigdzie dzisiaj nie wychodzę.

mimi- mój łukaszek też kilka słów i większość przekręca po swojemu, za to po swojemu bardzo dużo mówi a tak mi się to strasznie podoba, ze jakoś mi nie śpieszy się żeby mówił po polsku hehe:-D

dopiero rodziłaś a już mała ma pół roku:szok:.

byłam w rosmanie, kolejka straszna już myślałam ze rzucę zakupy i wyjdę jakoś się kiepsko poczułam, ciśnienie musi być nieciekawe.

reklama
hej ja także tak na szybko bo Michaś na cycu wisi i ciężko mi pisać jedna ręka

my po pediatrze tzn chłopaki oba, tomek wreszcie zaliczył zaległe szczepienie a jaki dzielny był przy tym, nawet nie bardzo zauważył kiedy było po wszystkim
za to Michaś zaskoczył mnie bardzo mój mały żarłoczek waży już 4070, a najniższa wypisowa waga ze szpitala to 3400g w 2 tygodnie, oj ma apetyt ten mój synuś:tak::-)

och i to na tyle.... zaglądnę poźniej i przepraszam że tak tylko o sobie

Do góry