reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Justa:-D:-D:-D ja już do ciebie kilka razy tak pisałam:tak::-Ddzięki za buziaka:-D
dziubdziuś śpi od 19:tak:
to miłej nocki życzę ja uciekam no mężusia do łóżeczka może mnie ogrzeje:-p to mi szybciej przejdzie
papa do jutra

reklama
Witajcie!
Żyje, ale co to za zycie, jak ciagle tylko biegam i biegam i na BB nie mam czasu, a wieczorem sdily.
Justa - szyj, szyj bo moje dziecko czeka na cioci Justy dzieło! kurczak piekny na żółto zamówiony itd.
A ciocia Krolcia niech czeka, jak na jesien sobie zamowimy jakies fajne wdzianko!
Ciocia Bodzia - ja podziwiam i mysle nad kolczyczkami. pewno dopiero w maju dam rade cos zamowić, bo wiadomo kasiora.

Ja w drutach siedzę:tak:. Robię próbnie coś w stylu sukienki/tuniki dla dziewczynki. Mam wizję w głowie, ciekawe czy uda mi się przelać przez ręce i druty w konkret:rolleyes2:. Pewnie dopiero w przyszłym tygodniu to skończę, bo w weekend znając życie nie dam rady zasiąść do roboty:dry:

Pojawiam się i znikam..
Mały zostaje ze mna i jedziemy zaraz do mojej psiapsiółki reperować nastrój :-)

Cześć dziewczynki kochane!
Melduje się, że jestem ale nie mam czasu ani siły na kompa... jak coś pilnego, to na gg.
Po wizycie u dentysty <przez mój cudny przerost migdałów> rozłożyłam się na amen. Chyba mam anginę w dodatku, ból ucha i w ogóle lewej strony szyi i taa cudna gorączka 39 :dry:. Dziś lecę do lekarza, niech mi coś da bo zwariuję... a o 16:30 mam zebranie wspólnoty, na którym obecność obowiązkowa. W związku z tym, że jesteśmy nowymi właścicielami musimy się zjawić :rolleyes2:.
Duże buziaki:
Justa, Aguska, Krolcia, Lenka, Asienka, Różyczk@, Aelreda, Bodzinka, Wrublik, Beata i całej reszty.
Pozdrówcie As :-)
Zobacz załącznik 447396

Justa podpalacz?:szok:
U nas dziewczyny już 10 stopni:-) ogarniemy sie i na dwór śmigamy mam zamiar wykorzystać to ciepełko
A ja mam tylko mały katar - będę żyć:-D
Asienka zabiegana kobietko może w weekend odpoczniesz;-)
Krolcia to dziergaj dziergaj;-)
Bodzinka miłych odwiedzin;-)
Fancia zdrówka

Ostatnia edycja:
Witam;)
Nie bylo mnie jakis czas bo wpadlam w wir porzadkow, codziennie wychodzimy na dlugie spacery. Maly cale dnie raczkuje wszedzie go pelno, wstaje przzy czym sie da i puszcza sie jedna raczka a najgorsze jest ze wtedy zaczyna skakac. Wazy wazy 9620 i ma 78 cm
wink2.gif
do tego mialam do napisania 3 matury wiec siedzialam po nocach
dry.gif
a na koniecc okazalo sie ze jedna osoba zmienila sobie temat, nie powiedziala mi tylko podala stary ale 2 nie pisalam bo to nie z mojej winy.
Teraz postaram sie udzielac czesciej
wink2.gif

A to moj niunio:-Dzdj&#281;cie0610.jpg

reklama
Hejka
Dziergam dziergam ale chyba mi wełny nie starczy:-(, będzie trzeba pojechać kupić. Mam nadzieję, ze trafię na tą samą.

Justa co Ty mówisz? Podpalacz?!

Fanta zdrówka! I daj cynk co po lekarzu. Buziaki i dla ciebie
36_3_15.gif

Do góry