reklama
Robale
Fanka BB :)
Iskierka71
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, słodkości
Pokazałam fotki dzieciom i teraz się kłócą którego wybrać

Pokazałam fotki dzieciom i teraz się kłócą którego wybrać

Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Jej, są cudne
Robale
2 od lewej to moja malutka :-(, widać różnicę w wielkości
Iguana_
Janek padł przed chwilą
Nawet nie musiałam go usypiać, hehe;-)
Wreszcie chwila dla siebie....

Wreszcie chwila dla siebie....

To znowu ja
wiecie co nam powiedzieli? ze Tomek jest przeziebiony i mam nie panikowac, bo nic mu nie bedzie.
Oczywiscie nic na to nie przepisali. Psikam malemu do noska otrivin baby i od czasu do czasu zakrapiam sola fizjologiczna.. Z piciem tez ma problemy, bo pije np. 50ml (zawsze jadl 100-120ml) po czym drze sie w nieboglosy i za nic nie mozna go uspokoic.. Wedlug mnie to chyba go gardelko boli.. powiedzialam do mojego M. ze chce sie juz stad wyprowadzic..
coraz czesciej mam takie mysli, zeby wrocic do Polski, 4 lata to chyba zdecydowanie za dlugo w Holandii 

karola82_82
mama slicznego Michałka
witam was
no ostatni goscie wlasnie wyszli ,po wczorajszej imprezie
znajomi zostali do dzis i bylismy na scheveningen
dzieci sie pobawily i zaliczylismy pierwsze lody z budki
milego wieczorku
no ostatni goscie wlasnie wyszli ,po wczorajszej imprezie

milego wieczorku
reklama
anetka880
Sencilla wolalabym wstawac w nocy i karmic niz raz w tygodniu miec zapalenie piersi. Czuje sie fatalnie mam 38.5 goraczki a bol glowy okropny :-( Ledwo zyje. Moj maz az zglosil ze do pracy nie przyjdzie na noc. Moj Filipek to caly tata ze spaniem ale Kuba to po mnie znowu nie potrzebuje duzo.
Mam takie pytako bo przyszedl do mnie wlasnie znajomy i nie wie co zrobic bo wyszedl do auta i patrzy a ktos mu ukradl PL tablice rejestracyje. Moze ktos z waszych znajomych mial taka przygode?
Mam takie pytako bo przyszedl do mnie wlasnie znajomy i nie wie co zrobic bo wyszedl do auta i patrzy a ktos mu ukradl PL tablice rejestracyje. Moze ktos z waszych znajomych mial taka przygode?