Emilia1983
Fanka BB :)
anaconda chrzestnej Natalki mama robi gołąbki z mięsem i ziemniakami w środku, podobno pycha :-)
Madziarka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
Mariolciaa tu nie chodzi o ocenianie Ciebie. Madziarka dobrze napisała, że to Wasze życie i zrobicie z nim co chcecie, a takie nie odzywanie się do siebie do niczego dobrego nie dąży, i powiem Ci to z doświadczenia. Problemy trzeba rozwiązywać a nie od nich uciekać. Następnym razem się po prostu zastanowisz dwa razy... I
Madziarka

no Beata chce do Was dołączyć 
Madziarka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę

Mariolciaa tu nie chodzi o ocenianie Ciebie. Madziarka dobrze napisała, że to Wasze życie i zrobicie z nim co chcecie, a takie nie odzywanie się do siebie do niczego dobrego nie dąży, i powiem Ci to z doświadczenia. Problemy trzeba rozwiązywać a nie od nich uciekać. Następnym razem się po prostu zastanowisz dwa razy... I
Madziarka

no Beata chce do Was dołączyć 
Ostatnia edycja:

Ja wychodzę na 2-3 godziny i już mam wyrzuty że zostawiam męża samego z dziećmi.
, mam nadzieję że nic się z niego nie rozwinie-teraz już po nim nie widać choroby
Ja polatałam po urzędach rano, dopiero niedawno wróciłam

trzeba mieć zdrowie żeby chorować w naszym kraju, śliczny fonik
) takie długie zawijane dla ciężarnej żeby mogła sobie poleżeć z tym, a potem nadaje się do karmienia malucha, kurczę wyleciało mi z głowy