reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry...ja dzisiaj z domu...zrobiłam sobie wolne więc i godzinkę dłużej pospałyśmy...

Karlita Ciebie pozywać:oo2:z Tobą to na piwo mogę się umówić a nie ciągać po sądach:laugh2::laugh2:

Iwonka gratulacje....

Atali tulaski na dziąsełka...

ooooo Marzenka mnie wyprzedziła...a co Ty robisz o tej porze??:-)
daj spokoj z oknem...właśnie deszcz kropił jak wracałam z przedszkola

Anaconda, Madziarka wstawać!!!!

Madzia jak Juleczek??antybiotyk zatrzymał chorobę??

reklama
Witam z rana :-):-)
A co to za chmury za oknem :crazy::crazy: ja nie chcę takiej pogody :crazy::crazy:
U nas w planach dzisiaj szczepienie, Maja od rana przeżywa że nie chce zastrzyku ale obiecałam jej że to już ostatni i już długo długo nic nie będzie :-D:-D
Poza tym wczoraj prałam "makarony" więc dzisiaj będę sobie siedziała i rozplątywała, rozplątywała .... :-D:-D:-D
Madziara, Justyna zdrówka dla waszych smyków :tak::tak:
Sunday super wiadomości nam piszesz, trzymam mocno kciuki, żeby suwaczek pojawił się jak najszybciej :tak::tak: no i ekstra że w weekend tak totalnie sobie odpoczęłaś :tak::tak:
Iwona gratulacje kolejnego zdanego egzaminu :tak::tak:
Fogia po to tu jesteśmy żeby można było się nam wyżalić :tak: żeby chociaż chłopcy byli zdrowi to z resztą sobie poradzisz :tak::tak: tak więc wam też zdrówka podsyłam :tak::tak:
Aneta kurcze kto to wam ciągle się kręci koło domu :sorry::sorry::sorry: a teraz jeszcze biedny piesek może jakiejś trucizny się najadł i stąd to jego spanie :sorry::sorry:
Marz ojoj jak się wzięłaś za okna, ja swoje jeszcze przetrzymam bo właśnie deszcz zapowiadają :sorry::sorry: ale jak tak się będę zbierać to mnie święta złapią :-D:-D
Karlita no no ty nasza krawcowo ;-);-)
Emilia super że zastrzyki już za wami, a Justysi wcale się nie dziwię, że na dźwięk dzwonka wpada w panikę :-:)-(
Motylla powinno Krystkowi przejść z tą ufnością do obcych a dodatkowo tłumacz mu żeby tak nie robił :tak::tak:
Mandziula krokiety uwielbiam i mam jeszcze zamrożone na "czarną godzinę" :-D:-D
Misia a ty ogólnie jak się czujesz? Doczytałam że rozmowy z "wielkim uchem" zakończone :-D:-D:-D a co z sennością? :confused2::confused2:
Atali nie ma to jak mama :-):-)
Madziara kciuki zaciśnięte za dzisiejszą wizytę :tak::tak:
Aha miałam jeszcze napisać - super ekipa nam się na piątek szykuje :tak::tak:

Witajcie

Co nieco nadrobiłam

Wczoraj byliśmy z rana u laryngologa i było lekkie zapalenie ucha, a teraz jest wysięk, dostaliśmy jakieś krople do nosa, które oczyszczają kanaliki te które mają wpływ na uszy. I mamy siedzieć w domu, póki mamy taką możliwośc jak najdłużej, także do świąt siedzimy w domu, później mamy wesele to te 4 dni tez zostajemy w domu, a potem moja mama ma mieć wole więc jeszcze trochę posiedzimy. Także przedszkole czeka nas dopiero za około miesiąc
:sorry: przeciez to dziecko mi dom rozniesie:-D anaconda może ci podrzucę go na trochę, powiedź, że chcesz?

Na mieście wszystko pozałatwialiśmy
:tak: także teraz czas brać się za robotę porządnie, jeszcze praca jakaś by się przydała:sorry:

Później jeszcze musieliśmy skoczyć do rodziców i do domu dotarliśmy dopiero na 22.

aneta dzisiaj Ola też dała pospać? ps. parapety też wyszorowałaś;-):-p ps a niemożecie jakoś pozamykać tej bramki, co za ludzie:angry:

madziara wy też chorujecie? jak dzisiaj się czujecie? jak brzuch dzisiaj u ciebie, nie boli?

Natalko Buziaczek Urodzinowy od ciotki!!!

karlita jak oczka u Norba dzisiaj? super słonik, co ty mówisz, że kanciasty, najważniejsze są chcęcie, a wiesz, że trening czyni mistrza:tak:

misia super, że rowerek wbrany, a co do słabości to ja w ciąży też mało co w kościele nie zemdlałam, gin mi mówił, że to normale i żeby unikać takiego dłuższego stania, jak już to siadać

mariolcia na piwko,a ty przypadkiem nie karmisz piersią jeszcze? ja rozumiem, że siedzenie w kaszkach, pampersach itp może być przytłaczające, no ale ja bym się nie odważyła na takie wyjście przy tak małym dziecku

emilka super, że zastrzyki się skończyły i oby tak zostało ps. to co sąsiadka, wiosenne spacerki się nam szykują;-)

anaconda łooo gołągki gotujesz, pomroziłaś trochę

antuanet jak Kubuś dzisiaj? poszedł do przedszkola?

gon1a super, że Asia dzielnie zniosła ten zabieg, teraz niech szybko wraca do zdrówka

elza jak Czrek dzisiaj?

justyna zdrówka jak Michałek? dalej kaszle? koła zmienione? podobno śnieg ma padać jeszcze:sorry:

madzienka dzięki, pojechaliśmy tam ale musimy mieć pieczątke zarządcy/dewelopera na wniosku i musimy jeszcze raz jechać, ale no problem bo tam do 19 czynne dzięki;-)

sunday super, że jesteś, fajnie, że udało się przeprowadzić rozmowy z W

atali dobrze, że u was lepiej bo też już chorujecie z miesiąc

iwonka gratulacje:tak:

Ja już od godz.7 nie śpię :-p:-p:-p a to dlatego nie powitałaś dnia koło godz.8 bo wolne sobie wzięłaś :-p:-p

wow:-D:-D:-D
powodzenia przy tym rozplątywaniu;-)

Madziarka i ja trzymam kciuki za wizytę!!!!!

Kasia super że wszystko pozałatwiane....trzymamy kciuki żeby uszy raz a porządnie wyzdrowiały...

zmykam chałupę ogarnąć....
miłego dnia

widzicie ten baner o ospie na górze strony aż mnie wszystko swędzi:unsure::huh:

Ostatnia edycja:
widzicie ten baner o ospie na górze strony aż mnie wszystko swędzi:unsure::huh:

mi nic nie wyskakuje bo mam poblokowane:tak:

a wiem co miałam jeszcze napisać, wczoraj mi teściowa sprzedała wiadomość rodzinną, z jej strony taka rodzinka podziewają się 3 dziecka:szok: mniej więcej w naszym wieku ludzie, ale aż mnie zmroziło, nie to żebym miała coś przeciwko rodzinom wielodzietnym, ale 3 dziecko i na wynajmnie:sorry: no czasem to wartało by się zastanowić...

anaconda może ci podrzucę go na trochę, powiedź, że chcesz?

Nieeeeeeeeeeeeeeeeee tylko nie to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Gon1a zapomniałam napisać, oby Asia szybko zapomniała o całym zabiegu, ja wczoraj czytałam bb a Maja mnie pyta co tam piszą to jej mówię że taka Asia w jej wieku miała wycinanego migdałka i teraz musi dużo lodów jeść a Maja na to: " to ja też tak chcę" :-D:-D:-D

maltanka oby szybko kropelki pomogły!! dasz radę z młodym :-) lubi malować ??? podrukowac 10 tysięcy kolorwanek dać kredki lub farby, lub plastelinę albo podrzec papier kolorowy na kawałki nich wykleja :-)

u nas z oczkami lepiej po zaczerwienieniu nie ma sladu, jedno oczko miało delikatnie sklejone rzęski ale po przetarciu wszystko ok... Norb strasznie się wścieka jak mu chce coś koło oczu zrobić normalnie siniaki będę miała ;-)

co tu dziś na obiad zrobić ???? zjadłabym jakieś pierogi ;-) ale za dużo roboty ;-)

Madzieńka piwo już w piątek :-) :-D:tak::tak::-):-):tak::tak::-D:-D:-D:-D

wstępna lista jajeczkowa
biggrin.gif

30 marca 2012

Chata godz 19sta

sienio
Antuanet
Madziara
Iwonka
mandziula
mirosia
Marzenka
Madzieńka
misia
Motylla ????
eliza
Iza
Karlita

Anaconda
maltanka
Mariolciaa
anetka82 (99%) ;-)

laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
ZBIERAM ZAPISY DO CZWARTKU
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

jeśli ktoś z zapisanych osób nie będzie mógł przyjść [TFU TFU] to proszę o info na pw do czwartku

Witam...

Wiecie jak ja Wam zazdroszczę tego wypadu piątkowego, ale ja w zeszły piątek miałam spotkanko z koleżankami i naładowałam sobie akumulatorki:biggrin2: a w ten piątek to nie mam z kim Tusi zostawić... bo tatuś ma drugą zmianę :rofl2:
Dziś idziemy do lekarzy... Najpierw do neurologa, potem do lekarza od rehabilitacji.
AAA trzymajcie za mnie kciukasy bo zmieniam pracę i oby się udało...

No i mam dla Was propozycję nie do odrzucenia :D wstępnie zapraszam na 17 do bugi na spotkanko i na torcika :p... Mam nadzieję że wszystko wypali... będę Was informować na bieżąco... :-p:nerd::-D
pozdrawiam wszystkich... :*

reklama
Aneta jaka Ty ulice czyscilas????????:szok::szok::szok::szok:i jeszcze okna.....ja i owszem mylam ale w sierpniu a Ty na polmetku to robiosz oj kochana nie doceniasz spokojnej ciazy!!!!!!!!!!!!!:no:
U Ciebie znowu ktos sie szweda i niepokoi:no:

Marzenko ja tak tylko przymiotłam trochę chodnik, a okna to mam takie że spokojnie w ciąży można umyć, parapety wielkie i na nich stałam, a myłam gąbką i ściągaczką więc szybko :tak:

aneta dzisiaj Ola też dała pospać? ps. parapety też wyszorowałaś;-):-p ps a niemożecie jakoś pozamykać tej bramki, co za ludzie:angry:

tak, pospała do 9.30 ja nie wiem co się z nią dzieje :eek: parapety to podstawa :-D ale nie spodziewam się wizyty teściowej :-D myślałam żeby zamknąć na blokadę od roweru, zobaczymy, dzisiaj znowu się powtórzyła sytuacja i bramka otwarta :crazy:

Madzienka staram się nie patrzeć na te kropki :-D a co to za program? bo ja nie widziałam, to o tych projektantach?

Maltanka ale Hubert będzie miał wakacje długie, no ale jak trzeba to trzeba

anaconda Maja dzielna dziewczynka to i szczepienie dobrze zniesie

atali super że mama Ci pomaga, a Tymek jest bezbłędny

misia pamiętam, pamiętam

sunday trzymam kciuki za kolejny suwaczek :tak:

karlita dobrze że z oczkami już lepiej, NA SPOTKANIE JUŻ WIEM NA 100 % TAK :tak:

normatywna trzymam kciuki &&&, co do Bugi to chętnie :tak:

Ola jak zwykle pospała a ja nie :no: chyba tak będzie do końca ciąży, jak zmieniam pozycję na drugi bok to się budzę i potem ciężko zasnąć. Poszliśmy wczoraj wszyscy do sklepu, a Ola od razu tam gdzie półeczki z jedzeniem dla dzieci, Paweł stoi w kolejce a ona mu znosi, kaszki, soczki i pcha do koszyka :-D myślałam że się posikam ze śmiechu, przy wyjściu zaczęła krzyczeć do wszystkich "cześć" i machała pa pa :-D a ostatnio sąsiad wsiadał do auta a Ola do niego "gdzie jedziesz?" nalałam jej wody do szklanki i pyta "co to jest?" cieszę się że już staje się taka duża :tak:

Do góry