Witajcie
Co nieco nadrobiłam
Wczoraj byliśmy z rana u laryngologa i było lekkie zapalenie ucha, a teraz jest wysięk, dostaliśmy jakieś krople do nosa, które oczyszczają kanaliki te które mają wpływ na uszy. I mamy siedzieć w domu, póki mamy taką możliwośc jak najdłużej, także do świąt siedzimy w domu, później mamy wesele to te 4 dni tez zostajemy w domu, a potem moja mama ma mieć wole więc jeszcze trochę posiedzimy. Także przedszkole czeka nas dopiero za około miesiąc
przeciez to dziecko mi dom rozniesie
anaconda może ci podrzucę go na trochę, powiedź, że chcesz?
Na mieście wszystko pozałatwialiśmy
także teraz czas brać się za robotę porządnie, jeszcze praca jakaś by się przydała
Później jeszcze musieliśmy skoczyć do rodziców i do domu dotarliśmy dopiero na 22.
aneta dzisiaj Ola też dała pospać? ps. parapety też wyszorowałaś;-)

ps a niemożecie jakoś pozamykać tej bramki, co za ludzie
madziara wy też chorujecie? jak dzisiaj się czujecie? jak brzuch dzisiaj u ciebie, nie boli?
Natalko Buziaczek Urodzinowy od ciotki!!!
karlita jak oczka u Norba dzisiaj? super słonik, co ty mówisz, że kanciasty, najważniejsze są chcęcie, a wiesz, że trening czyni mistrza
misia super, że rowerek wbrany, a co do słabości to ja w ciąży też mało co w kościele nie zemdlałam, gin mi mówił, że to normale i żeby unikać takiego dłuższego stania, jak już to siadać
mariolcia na piwko,a ty przypadkiem nie karmisz piersią jeszcze? ja rozumiem, że siedzenie w kaszkach, pampersach itp może być przytłaczające, no ale ja bym się nie odważyła na takie wyjście przy tak małym dziecku
emilka super, że zastrzyki się skończyły i oby tak zostało ps. to co sąsiadka, wiosenne spacerki się nam szykują;-)
anaconda łooo gołągki gotujesz, pomroziłaś trochę
antuanet jak Kubuś dzisiaj? poszedł do przedszkola?
gon1a super, że Asia dzielnie zniosła ten zabieg, teraz niech szybko wraca do zdrówka
elza jak Czrek dzisiaj?
justyna zdrówka jak Michałek? dalej kaszle? koła zmienione? podobno śnieg ma padać jeszcze
madzienka dzięki, pojechaliśmy tam ale musimy mieć pieczątke zarządcy/dewelopera na wniosku i musimy jeszcze raz jechać, ale no problem bo tam do 19 czynne dzięki;-)
sunday super, że jesteś, fajnie, że udało się przeprowadzić rozmowy z W
atali dobrze, że u was lepiej bo też już chorujecie z miesiąc
iwonka gratulacje