reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Wracając do kwietnia pamiętacie jak napisałam w marcu że my za miesiąc o tej porze też zaczniemy się sypać..........i wykrakałam sorrry:-(

Prorok jakis czy co.....
Talenty sie w tobie odezwały :)

Witam dziewczynki :)
cudowny dzien dzis mamy. Słoneczko i za 3 dni świeta. Dzis ma przyjechac mój wózek któy na wątku wózkowym został zignorowany to moze tu sie pochwale że mojego upatrzonego casualplaya kupiłam.
Wczoraj szkoła rodzenia... a po niej skusiłam się na 1 paczkę pieluch Huggies - a potem wyczytałam ze na nie narzekają. Nic to, zuzyje się :)

Na następnych zajeciach w szkole uczymy sie kompać kruszaki :) będą jaja :)

MIłego dnia

reklama
Aylin pierwsza kąpiel jest zawsze stresująca. :) Ja pamiętam że mój Wiktor za czasów niemowlęcych zawsze mi zasypiał podczas kąpania :) :)
A co do Huggiesów - jedni narzekają inni nie, u mnie się nie sprawdziły ale użyłam ich peirwszy raz jak dziecko już chodzące było. Także jeśli kupiłaś jedną paczkę to zużyją się bardzo szybko - na początku kupka co chwile leci :)

Witam.
To widze, ze dzisiaj nie ja jedyna nie moglam w nocy spac i rzucalam sie jak orka cala noc ;//

u nas dzis mega buro, az nie mam ochoty wychodzic z domu...czekam za to na kuriera bo ma przyjsc z paczka...

moj bobofrutek chyba reaguje na pogode bo tez taki leniwy, a zazwyczaj od rana odwala harce.

oczywiscie trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace i wysylam pozytywne fluidki dla tych obolalych badz chorowitek:*

witajcie
Ja też miałam kiepską noc i kiepski poranek, jakoś ten mój mały od wczoraj taki spokojny i załapałam znowu niezłą schizę bo wydaje mi się, że się za długo nie rusza

Wszystkim cierpiącym życzę szybkiego powrotu do pełni zdrowia i formy!

paulina

biedaczku, strasznie współczuję przeżyć, najważniejsze jednak że mały rośnie zdrowo!

pamka
powodzenia na wizycie!

Witam.
To widze, ze dzisiaj nie ja jedyna nie moglam w nocy spac i rzucalam sie jak orka cala noc ;//
haha jak orka to idealne okreslenie! ja zauwazylam ze mam takie jakby skurcze jak sie rano przeciagam niekontrolowanie....

pamka tez mam dzis wizyte o 12.30 trzymajmy kciuki :-)

musze tez kupic plyte indukcyjna dzis i zamowic panow do skladania kuchni

i wielkie sprzatanie bo po swietach mam wizytacje tesciowej :-\ :-\ :-\

kupiłam sobie wczoraj maseczkę antytrądzikową bo ostatnio strasznie mnie wypryszczyło, właśnie ją nałożyłam i piecze mnie twarz jak cholera a muszę tak wytrzymać 15 minut !!!!!!! aaaaaaa......... !

kamila zmywaj to i już. Najwidoczniej jest za agresywna. Kup sobie płatki owsiane i zrób z nich papke z iliwą lub jogurtem. Nałóz na twarz. Po 20 minutach pomasuj i zmyj (całość najlepeij w wannie bo nie upaprzesz wszystkiego naokoło)
Tanie, naturalne i działa. A nie uczula

Nawet nie było tak źle. Poszło mi z tymi zabiegami "upiększającymi" lepiej niż ostatnio- wprawa czyni mistrza :-D
Idę napić się "kawy" i zabiorę za jakąś działalność twórczą typu sprzątanie.
Edek:

Ja maskę też dziś już miałam na buzi bo srasznie mnie wysyfia i nie wiem jak sobie z tym poradzić...
Widać dziś dzień spa mamy :happy:

reklama
Muszę sie wcześniej kłaść, nie o 3, bo potem dzień szybko mija i jestem zła. Ale jak zasnąć jak to cholerstwo w środku pali:-(. Dopiero jemy śniadanie. Na 15 basen, jak się uda to wieczorem do Ikei po pudła na ciuszki, bo na razie nie mam gdzie trzymać, a przejrzeć w końcu muszę. Juz pierwsza partia się pierze.
A w mojego Kubę tez jakiś leń wstąpił, bo twierdzi, że nie może ruszać ręką, by go karmić...:-D
Kamila ja od kiedy używam kosmetyków Clen&Clear, czyli żelu do zmywania, czy peelingu, czy chusteczek to nic mi się nie dzieje takiego.

Do góry