reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

hm... szkoda tego wykresiku, bo tak ślicznie wyglądał już u Ciebie - nawet ja, niedoświadczona wykresikowo to widziałam:)
ale grzaneczko nie kiedyś tylko wcześniej niż myślisz się uda:) zobaczysz:)
@ jeszcze nie ma .....
ale przyjdzie... :(
a wczoraj wieczorem dosłownie nie czułam że mogłabym dostać
@ brzusio płaski taka lekka sie czułam , dzisiaj juz mi wybiło brzucholka lekki ból brzucha...
no i co tu robić, głowa mnie boli kiepsko sie czuje.. :(
tak bardzo bym chciała fasoleczkę przyznam szczerze ze te mierzenie temperatury jest lepsze niż testowanie bo z testowaniem to zawsze jest duza nadzieja a z tempką to stanowczo jest taka i basta...

reklama
Ja jeszcze godzina do fryzjera na ścinanie i zmianę koloru. A w piątek wolne...huuuura... Ale się ciesze. Z Pawciem na zakupy jakieś ubrania dla siebie i koszulkę na krótki rękaw dla małej bo kreację biała w grochy z różową kokardą i różowy płaszczyk na weselicho już ma...Tylko żeby pogoda była aby mogła założyć ten dzecięco-dorosły płaszczyk.

Ja jeszcze godzina do fryzjera na ścinanie i zmianę koloru. A w piątek wolne...huuuura... Ale się ciesze. Z Pawciem na zakupy jakieś ubrania dla siebie i koszulkę na krótki rękaw dla małej bo kreację biała w grochy z różową kokardą i różowy płaszczyk na weselicho już ma...Tylko żeby pogoda była aby mogła założyć ten dzecięco-dorosły płaszczyk.

rety jak ja uwielbiam małe dziewczynki w takich płaszczykach dziecięco-dorosłych....:)
sama gdy byłam mała miałam taki czerwony:]

Zonga nie mogę wysłać Ci wiadomości na priv, nie wiem czemu :eek: właśnie listonosz przyniósł kartki :-) Są naprawde piękne, musiałaś się napracować bidulo... aaa i dziękuje za tą trzecią świąteczną w gratisie :-) Naprawde jestem mega zadowolona... Mam nadzieje, że pieniążki też już masz na koncie :*

reklama
Cześć Dziewczyny!!! mam nareszcie troszkę czasu :)
Jeśli chodzi o mój cykl to miałam mieć @ w niedzielę ewentualnie w sobotę a tu patrze że od wczoraj brudki brązowe już są i nawet troche brzuch mi dziś bolał więc może @ będzie w nocy albo jutro :-(
Szkoda że znowu nic z tego :eek:
Trzymam kciuki za te które będą testowały w najbliższym czasie, oby wiosenne fasolki wyrosły :tak:

Do góry